Cataratori

Home/Cataratori
Cataratori 2016-10-27T17:39:00+00:00

Echipamente pentru locurile de joaca – Cataratori

1.Panouri pentru escalada – COD: EJPE1 – Panoul este realizat dintr-o placa din lemn stratificat pe care sunt fixate prizele profesionale de alpinism. Cel de-al doilea panou de escalada este realizat din franghie cu insertie metalica fixata cu ajutorul unor dispozitive speciale din plastic. Dimensiuni: L 1.5m x l 1.5m x H 2m. Suprafata de siguranta: 5,15 m x 5,15 m.

Panou pentru escalada - COD: EJPE1  Cataratori -COD: EJPE1

Descarca Fisa Tehnica

2.Panouri pentru escalada – COD: EJPE2 – Perete de alpinism prevazut cu prize de catarare si bare orizontale. Dimensiuni: L 4m x H 2.2; H bare orizontale 80cm/120cm. Suprafata de siguranta: 7,85 m x 3 m.

Cataratori panouri- Cod: EJPE2

3.Cataratoare combinata – AEJCATC – Echipament pentru catarat realizat din structura metalica, inele de trecere din polietilena si perete de catarat din plastic. Grupa de varsta : 6-12 ani. Dimensiuni: L: 5.8 m x l: 3.7m x H: 2.1 m. Suprafata de siguranta: 9,4 m x 7,3 m.

Cataratori combinate - COD: AEJCATC  Cataratori combinate - COD: AEJCATC

4.Cataratoare Piramida – COD: EJCATPIR –  Echipament format din stalp central din teava galvanizata, cu structura pe nivele si trepte din franghie obtinuta din 6 fire rasucite in jurul unui miez de otel. Ochiurile plasei sunt obtinute cu ajutorul unor elemente rotunde din polietilena. Echipamnetul vine dotat cu lanturi si intanzitoare pentru tensionarea franghiei si fixare in beton.Dimensiuni: Baza ø 4 m; H: 3m.Suprafata de siguranta: ø 6,5m.

Cataratori Piramida - COD: EJCATPIR  Cataratori piramide - COD: EJCATPIR

Descarca Fisa Tehnica

6.Aparat de catarare hexagonal – Cod: EJCATHEX –  structura este din lemn impregnat si tratat, format din plasa de catarare, bare pentru catarare si panou cu prize pentru alpinism. Dimensiuni: H=2.6m; Latura: 1,6 m. Suprafata de siguranta: 5,5m x 5,5 m.

cataratoare sfera  cataratoare cu sfoara

Descarca Fisa Tehnica

7. Punte mobila – Cod: EJPM – Punte mobila realizata din structura metalica, cu sistem de prindere cu insertie metalica pentru franghie si trepte din lemn. Dimensiuni: L 4,5m x l 0,8m. Suprafata de siguranta: 7,5 m x 3,8 m.

Punte mobila Boronasti

Va putem realiza diferite modele de panouri de escalada, cataratori de diferite dimensiuni!
<<< Echipamente de joaca

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Web Statistics