Invartitori

/Invartitori
Invartitori 2017-01-20T09:16:46+00:00

Invartitori pentru parcuri si locurile de joaca

Aceste invartitori pentru copii se poate realiza cu sezut sau fara sezut in functie de cerinte. Dimensiuni: ø 1.5 m x H 0,8m; Suprafata de siguranta: ø 3 m. COD: EJINV

Echipamente de joaca
Descarca Fisa Tehnica

Invartitori pentru locuri de joaca – descopera ofertele Art Decor!

Lumea copiilor este o lume mereu in miscare, plina de zambete, voie buna si distractie. Copiii trebuie sa se joace pentru a evolua, iar spatiul de joaca are un rol important pentru acestia. Orice spatiu de joaca trebuie sa fie cat mai bine dotat, cu echipamente destinate copiilor de toate varstele, viu colorate si extrem de sigure. Ei bine, printre aceste echipamente se intalnesc si faimoasele invartitori, acestea fiind preferate de copii inca de la cele mai fragede varste.

Acestea pot fi realizate cu sau fara sezut si pot varia din punctul de vedere al dimensiunilor. De unde puteti comanda invartitori? Art Decor va intampina cu o gama diversificata de echipamente pentru joaca si mobilier urban, la cele mai bune preturi. De aici mai puteti comanda produse precum: tobogane, casute pentru joaca, balansoare, leagane si multe altele. Toate acestea sunt fabricate in conformitate cu standardele nationale si europene, siguranta copiilor fiind garantata.

Invartitorile pot fi realizate in functie de cerintele dumneavoastra, astfel ca pot fi vopsite in nunate de galben, albastru, verde, rosu etc si pot fi dotate cu sezut acolo unde se cere acest lucru. Se folosesc materiale de calitate, tratate corepsunzator impotriva umezelii si razelor UV, astfel ca acestea vor rezista o perioada indelungata de timp.

Save

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Real Time Web Analytics