CJ2TLE-B

Aparate de joaca pentru exterior – 2 Turnuri deschise cu leagan si tobogan

Aparate de joaca pentru exterior – Echipament de joaca alcatuit din doua turnuri, scara de acces, panou escalada, tobogan si leagan. Structura din lemn tratat, elemente decorative din plastic si tobogan din poliester armat cu fibra de sticla. Dimensiuni echipament LxlxH: 550 x 320 cm. Suprafata de siguranta: L x l: 850 cm x 555 cm. COD PRODUS: CJ2TLE-B

Copilaria este perioada in care spiritul de aventura si cheful de joaca le ocupa mai tot timpul micilor nazdravani. Pana nu demult, copiii se bazau pe propria imaginatie pentru a-si confectiona jucariile, orice loc fiind transformat cu usurinta intr-un spatiu de joaca. In prezent, copiii se bucura de sisteme complexe de joaca, care le permit celor mici sa se distreze impreuna cu tovarasii lor in conditii de siguranta.

Aceste complexe de joaca moderne sunt alcatuite din turnuri, poduri, scari de acces, leagane,  tobogane si multe alte accesorii. Sunt disponibile in marimi diferite si sunt concepute special pentru fiecare categorie de varsta, din materiale care nu afecteaza sanatatea copiilor. Sunt colorate, sigure, rezistente si pot fi amplasate atat in spatii acoperite, cat si in spatii verzi (parcuri, locuri de joaca de langa blocuri, curti rezidentiale etc).

In general, aceste complexe sunt realizate din materiale precum lemn, metal si plastic, toate acestea fiind colorate in cele mai atragatoare nuante. In plus, materialele sunt tratate pentru o durata de viata indelungata, dar si pentru a elimina orice risc de accidentare, alergie sau intoxicatie a copiilor. Fiecare complex de joaca este prevazut cu o zona de protectie. Aceasta consta intr-un covor de asfalt gumat cu proprietati anti alunecare.

De exemplu, complexele de joaca cu tobogane sunt cele care au scara de acces la turn si continua cu un podulet catre tobogan. Toboganele pot fi de mai multe tipuri, de la cele drepte, pana la senzationalele tobogane curbate, duble sau chiar acoperite. Numarul acestora poate varia intre 2 si 4, in functie de modul in care este conceput proiectul complexului de joaca. In ceea ce priveste materialele, toboganele sunt realizate fie din metal, fie din plastic, ambele variante fiind la fel de sigure.

Turnurile pot fi inchise sau deschise, colorate in nuante vesele si unite cu ajutorul podurilor mobile sau tubulare, dar si punti. Scarile de acces sunt prevazute cu balustrada, pentru ca cei mici sa nu isi piarda echilibrul atunci cand urca in turnuri. Asadar, fiecare componenta este realizata cu atentie la detalii, pentru ca cei mici sa se distreze fara griji.

Cu un design inedit, aceste complexe de joaca includ numeroase posibilitati de joaca. Joaca copiilor este interactiva, aceste complexe fiind special concepute pentru a stimula creativitatea si abilitatile fizice ale micutilor. Un alt avantaj il reprezinta amplasarea in spatiu liber, ceea le ofera celor mici libertate de miscare, dar si un mod sanatos de a-si petrece timpul.

Sc Art Decor este un producator de mobilier urban si echipamente de joaca pentru copii, care va ofera  servicii complete pentru amenajari de parcuri, locuri de joaca si spatii publice sau private. Aici puteti gasi o gama variata de complexe de joaca, realizate cu materiale de inalta calitate, respectand toate normele de siguranta. Ansamblele sunt realizate pe categorii de varsta si pot fi amplasate atat la interior, cat si la exterior. Asadar, oferiti-le copiilor un complex de joaca fermecator, sigur si accesibil pentru toti parintii!