Aparate Fitness exterior

/Aparate Fitness exterior
Aparate Fitness exterior 2017-06-08T09:37:26+00:00

Aparate fitness exterior

Aceste aparate de fitness exterior se bucura de un foarte mare succes in toata lumea. Corpul reactioneaza diferit atunci cand miscarea este facuta in aer liber. Cateva minute de miscare in aer liber imbunatateste functiile creierului si mentine organismul sanatos prin imbunatatirea circulatiei sangelui si oxigenarea muschilor.

     1.Aparat de fitness 2.Aparat fitness 3.Aparat de Fitness

Save

Mai nou in parcurile din orase si-au facut aparitia pe langa aparatele de joaca pt copii si altfel de echipamente. Aceste echipamente nu sunt altceva decat aparatele de fitness pt exterior. Sunt asemanatoare cu aparatele de fitness din salile de sport dar sunt adaptate pt exterior si au un design mai simplist.

Ideea de fitness in parc se bucura de un foarte mare succes in toata lumea. Corpul reactioneaza diferit atunci cand miscarea este facuta in aer liber. Cateva minute de miscare in aer liber imbunatateste functiile creierului si mentine organismul sanatos prin imbunatatirea circulatiei sangelui si oxigenarea muschilor.

Aparatele de fitness sunt destinate persoanelor cu varsta de peste 14 ani pentru efectuarea exercitiilor fizice in parcurile amenajate pe domeniul public. Durata medie de utilizare a acestor aparate de fitness pt exterior este de 5 ani. Aparatele de fitness pt exterior trebuie utilizate conform instructiunilor aflate pe ele .

Aparatele nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si respecta toate standardele de calitate în vigoare.

Aparatele de fitness pentru exterior – sunt confectionate astfel:

– coloane din otel galvanizat si structura din tuburi sudate din otel
– manere fabricate din cauciuc
– vopsire prin pulverizare electrostatica in mai multe straturi care sa permita utilizarea in aer liber
– accesorii: capace din polipropilena
– in exterior nu se utilizeaza suruburi pentru fixare
– aparatele se instaleaza prin ingropare in gropi cu dimensinea 50x50x30 cm in pamant
– aparatele se fixeaza la 30 cm in groapa , care se acopera cu ciment ai apoi se lasa sa se intareasca minim 48 de ore.

Aceste aparate de fitness pt exterior se impart in mai multe modele, care ajuta diferite categorii de muschi.

Aparate Fitness Exterior – Pull-Down – acest aparat este cunoscut si sub denumirea de “aparat spate” – asigura antrenarea muschilor bratelor, umerilor si ai spatelui, care asigura forta si rezistenta.Adecvat pentru toate tipurile de persoane si toate varstele, conform instructiunilor de pe aparat.  Poate fi folosit de o singura persoana sau de doua persoane

Aparate Fitness Exterior – Presa – acest aparat asigura un exercitiu bun pentru coapse, solduri, evitand afectarea articulatiilor genunchilor care sunt asociate cu genuflexiunile traditionale. Adecvat pentru toate tipurile de persoane si toate varstele. Exercitiul devine mai intens prin marirea vitezei si a numarului de repetitii. Poate fi folosit de o singura persoana sau de doua persoane.

Aparate Fitness Exterior – Mixer – Acest aparat ofera un exercitiu moderat pentru îmbunatatirea flexibilitatii si miscarilor soldurilor si taliei. Folosit pentru încalzire, relaxare si pentru tonifierea muschilor oblici. Doua persoane pot exersa împreuna, fiind si un sprijin pentru interactiunea sociala. Adecvat pentru toate tipurile de persoane si toate varstele.

Aparate Fitness Exterior – Air Skier -Prin balansarea ambelor picioare lateral, acest aparat fortifica si dezvolta partea inferioara a abdomenului, soldurile si coapsele, îmbunatateste echilibrul si coordonarea , prin activarea “nucleului”. Asigura o încalzire excelenta, un exercitiu bun pentru schiori, si de asemenea un exercitiu moderat pentru începatorii in fitness. Acest aparat poate fi folosit de catre persoanele cu varste de peste 14 ani. Poate fi folosit de o singura persoana sau de doua persoane.

Aparate Fitness Exterior – pt relaxarea spatelui – Aparatul asigura masarea si intarirea muschilor spatelui si soldurilor, exercitii efectuate pe inelele de masaj verticale.Exercitiile de pe inelul de masaj orizontal sunt, de asemenea, o buna modalitate de consolidare a muschilor picioarelor. Acest aparat poate fi folosit de catre persoanele cu varste de peste 14 ani..

Aparate Fitness Exterior – Tai Chi Spinners – Acest aparat cu discuri care sunt utilizate pentru a îmbunatati flexibilitatea si coordonarea încheieturilor mainilor si umerilor si pentru îmbunatatirea circulatiei sangelui si pentru o excelenta încalzire. Adecvat pentru toate varstele si pentru persoanele imobilizate în scaun cu rotile care efectueaza fizioterapie.

Aparate Fitness Exterior – Calaretul – Similar aparatului de vaslit, dar folosind o pozitie mai dreapta, acest aparat tonifica corpul si ajuta la sistemul cardiovascular. Exercitiul consta în împingerea picioarelor si tragerea bratelor opunand rezistenta. Se lucreaza muschii umerilor, ai bratelor, muschii din spate ai picioarelor si muschii abdominali. Adecvat pentru toate varstele.

Aparate Fitness Exterior – Mersul in aer – Acest aparat universal, cunoscut, ofera un exercitiu cardiovascular excelent, în timp ce dezvolta muschii picioarelor. Permite o serie de miscari ale articulatiilor soldurilor, îmbunatatind flexibilitatea si forta, fara sa cauzeze presiune asupra articulatiilor si asupra spatelui. Adecvat oricarei varste, în special persoanelor care nu pot face jogging si nu pot merge rapid.

Aparate Fitness Exterior – Push-up and Dip Station – Doua seturi de bare paralele situate la înaltimi diferite folosite pentru flotari la paralele si flotari înclinate si genoflexiuni asistate, exercitii pentru dezvoltarea fortei bratelor si umerilor. Poate fi utilizat si pentru ridicari de genunchi. Un aparat simplu si folositor. Adecvat oricarei varste.

Aparate Fitness Exterior – pentru abdomene – Designul si constructia acestor placi ajuta la corectarea pozitiei spatelui si previne deformarea regiunii lombare, iar în acelasi timp pune muschii abdominali în miscare, prin extensie si contractie. Aparatul poate fi folosit pentru persoanele de toate varstele.

Aparate Fitness Exterior – Elliptical Cross Trainer – Acest aparat ofera un exercitiu cardiovascular excelent si complet, ajutand la îmbunatatirea coordonarii si echilibrului, printr-un exercitiu cu impact ridicat pentru brate si picioare. Excelent pentru persoanele ranite care necesita recuperare

Aparate Fitness Exterior – Roata mare – Conceput pentru îmbunatatirea flexibilitatii, a miscarii si circulatiei sangelui catre articulatiile umerilor si catre muschi. Asigura o excelenta încalzire si relaxare a bratelor si a umerilor. Aparatul are doua discuri situate la înaltimi diferite, fiind utilizat si în scop terapeutic, pentru antrenarea muschilor umerilor si bratelor, adecvat si pentru persoanele imobilizate în scaun cu rotile.

Pentru faptul ca nu exista doar oameni sanatosi care pot sa circule pe picioarele lor, mai exista si o alta categorie de oameni, cei care prezinta un handicap. Din fericire si pentru acesti oameni cu probleme locomotorii sau inventat aparate de fitness in aer liber, care ii ajuta si pe ei sa faca miscare.

Aceste aparate sunt asemanatoare cu cele enumerate mai sus, dar persoanele in scaun cu rotile pot sa isi antreneze doar bratele si spatele, la aceste aparate create special. Persoanele cu handicap, au acum ocazia sa faca sport si persoanele din aceasta categorie din Romania. Aparatura de fitness este destinata persoanelor imobilizate in scaune cu rotile, astfel incat acestea sa poata faca sport.

Citeste mai departe despre fitness in aer liber:

Save

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Real Time Web Analytics