Balansoar pentru copii – Balansoare pentru locurile de joaca

1. Echipament balansoar metalic pentru locurile de joaca – Balansoar cu doua posturi realizat din structura metalica cu doua scaunele din fibra de sticla, se fixeaza in beton.
Dimenisiuni Lxlxh: 300 x 38 x 56 cm. Suprafata de siguranta Lxl: 6 x 3 m. COD:EJB

2. Echipament balansoar din lemn pentru locurile de joaca – Balansoar cu doua locuri (sezut cu forma ergonomica) manere de prindere si platforma de sustinere. Dimensiuni LxlxH: 300 x 30 x 60 cm. Dimensiuni de siguranta:600×350 cm. COD:EJBL

3. Balansoar cu patru locuri (sezut cu forma ergonomica) mânere de prindere si platforma de sus?inere. Structura din lemn uscat de rasinoase, tratat cu impregnant pe baza de apa in doua straturi, pentru protectie UV/intemperii. Elementele metalice utilizate sunt protejate prin aplicarea unor vopsele non toxice. Dimensiuni LxlxH: 400 x 40 x 60 cm. Dimensiuni de siguranta:700×340 cm.COD:EJBL-2L

Balansoar din lemn patru locuri

Balansoare pentru o copilarie fericita!

Toti copiii descopera lumea si invata lucruri noi prin joaca, aceasta fiind indispensabila acestei etape din viata.

Jocurile in aer liber sunt preferatele micutilor care nu au descoperit inca tableta sau calculatorul, intrucat acestea ii ajuta pe copii sa-si faca prieteni noi, sa socializeze, sa experimenteze si sa faca multa miscare.

De aceea, balansoarele se afla printre preferatele prichindeilor,acestea avand o multime de avantaje. Mai exact, aceste balansoare de exterior aduc beneficii din punctul de vedere al dezvoltarii fizice a copiilor.

Micutii depun efort si se misca permanent, ceea ce ii ajuta sa-si dezvolte musculatura, sa-si intareasca oasele, sa-si mentina greutatea optima si desigur, sa-si consume energia.

Din punct de vedere emotional, jocul in aer liber stimuleaza capacitatea copiilor de socializare si ii ajuta sa faca primii pasi in ceea ce vor numi mai tarziu prietenie.

Totodata, isi dezvolta inteligenta si invata ce inseamna sa lucrezi in echipa, rezultatele scolare fiind influentate de toate aceste jocuri.

De departe cel mai important efect al acestor balansoare este cel terapeutic, intrucat se pare ca acestea contribuie la tratarea copiilor ce sufera de ADHD.

Asadar, balansoarul este mai mult decat o simpla jucarie pentru exterior, motiv pentru care merita sa achizitionati unul pentru copilul dumneavoastra.