Banca din beton cu sezut din lemn

Banca din beton – aceasta banca este o combinatie de constructie din lemn si B.A. turnat. Sezutul bancii este format din dulapi de lemn vopsit 130 x 85 x 40mm fiind fixat prin holsuruburi de doua picioare din B.A. turnat. Constructia bancii este terminata cu contravantuire din B.A. turnat care permite fixarea bancii. Elementele de lemn sunt tratate cu lac incolor de calitate de nuanta pinului. Dimensiuni: L: 1.5 m x l: 0.45 m x H: 0.42 m. COD PRODUS: MUBS5

Una din conditiile esentiale pentru un mobilier urban de calitate este ca obiectivul sa ofere suficiente spatii de sedere pentru odihna si supraveghere a activitatii copiilor, amplasate in afara ariei de joaca din proximitatea echipamentelor si sa confere siguranta si confort prin ergonomie si calitate.

Ansamblurile de banci sunt ambientate cu cosuri de gunoi, tinand cont ca primul pas pentru a mentine curatenia este de a dispune cosuri de gunoi in numar îndestulator si dispuse convenabil, astfel incat sa fie facila folosirea lor.

Elementele de mobilier urban sunt realizate din materiale de calitate, durabile, cu design comod, stabile si asigurate impotriva pericolului social.

Save

Save

Save