Banca din fonta – Banca cu laterale din fonta

Banca din fonta destinata parcurilor si zonelor urbane constituita din doua picioare din fonta FC250 si 11 piese din material lemnos. Dimensiuni: L: 160 cm x l: 550 cm x H: 760 cm. Cod produs: MUBS7

Banca din fonta Art Decor

Descriere banca din fonta

Banca din fonta cu aspect clasic si robust destinata domeniului urban si rezidential. Banca este compusa din doua picioare solide turnate din fonta FC250 si 11 piese din lemn bine finisate si tratate cu impregnant ecologic ce ii ofera o buna rezistenta in timp precum si un aspect placut. Fixarea pieselor componente se face cu multa atentie la detalii, organele de asamblare folosite fiind din otel inoxidabil sau zincate.

Banca din fonta este un produs definitoriu pentru categoria de mobilier urban ea stand la creerea si fundamentarea acestei categorii.Infatisand un aspect clasic si elegant este lait motivul peisajelor din centrele vechi ale oraselor precum si din zonele de relaxare ce apartin muzeelor, cetatilor si parcurilor publice.

In opozanta cu stilul futurist al noilor curente de design al mobilierului urban banca din fonta a ramas un prizonier al timpului care completeaza peisajul zonelor istorice.

In zonele de relaxare in care este amplasata, banca din fonta imbie la odihna si meditatie precum si la o stare boema si romantica. Mai mult sau mai putin intamplator locurile in care sunt prezente aceste veritabile piese de mobilier elimina stresul asupra trecerii timpului imbiind trecatorii la relaxare.

In calitate de producatori de mobilier urban incercam sa imbogatim si sa infrumusetam cat mai mult spatiul urban pentru a creea o stare de bine atat la nivel estetic cat si functional locuitorilor si turistilor prezenti in spatiul citadin. Cu o dorinta continua de a dezvolta si a infrumuseta mobilierul urban cautam in permanenta solutii inovatoare care sa se plieze cat mai bine pe tipicul fiecarui spatiu.