Cod Produs: MUBS5-C

Banci beton – Banca stradala curbata fara spatar

Specificatii Tehnice:
Banca cu laterale din beton armat turnat, finisaj piatra spalata si sezut din rigle de lemn.. Riglele sunt confectionate din lemn de rasinoase, tratate cu impregnant pe baza de apa in doua straturi. Banca este prevazuta cu o bara de rigidizare din otel. Dimensiuni banca Lxl: 150 cm x 60 cm; cu H sezut 42 cm.

Banci Beton – Mobilier Urban Art Decor

Achizitionarea acestui tip de banca direct de la producator poate avea mai multe avantaje:

1. Durabilitate: Bancile stradale de calitate sunt concepute pentru a rezista la conditiile meteorologice extreme si la uzura zilnica. De exemplu, o banca cu laterale din beton armat turnat poate fi mult mai rezistenta si durabila decat o banca din plastic sau din lemn masiv.

2. Aspect atractiv: Bancile stradale pot fi, de asemenea, o modalitate de a imbunatati estetica orasului sau a spatiului public in care sunt amplasate. Bancile Art Decor, dupa cum sugereaza si numele, ar putea fi o optiune atractiva pentru cei care cauta o banca stradala cu un aspect elegant.

3. Confort: O banca stradala bine conceputa poate oferi o experienta confortabila pentru utilizatori. Bancile cu sezut din rigle de lemn pot oferi un aspect natural si cald, iar bara de rigidizare din otel poate ajuta la stabilizarea bancii.

4. Siguranta: Bancile stradale pot fi o sursa de probleme de siguranta daca sunt deteriorate sau nu sunt bine fixate. Achizitionarea bancilor de la un furnizor specializat poate ajuta la asigurarea ca bancile sunt construite si instalate in conformitate cu standardele de siguranta.

In general, atunci cand achizitionati banci stradale, este important sa tineti cont de factori precum durabilitatea, aspectul, confortul si siguranta. Este important sa faceti o evaluare detaliata a nevoilor dvs. inainte de a face o achizitie si sa fiti indrumati de catre un consultant Art Decor in acest sens.