Casuta dubla pentru copii – echipamente pentru locurile de joaca

Echipament casuta dubla pentru copii – COD: EJCASD. Echipament de joaca format din doua casute pentru copii. Dimensiuni: L 4m; l 1.5m; H 1.7m.

Scopul principal al unui loc de joaca este bucuria copiilor, el creand un mediu propice pentru stimularea imaginatiei, sociabilitatii, dezvoltarii fizice si a abilitatilor de coordonare motorie, de aceea  produsele Art Decor  sunt realizate cu un nivel inalt de prelucrare, o gama coloristica cat mai diversificata, preocupare pentru mediu si cerinte scazute pentru intretinere.

Save

 Casute pentru  joaca  personalizate, numai la Art Decor!

Casutele de joaca pentru copii sunt ideale pentru a crea propriul loc de joaca in curtea dumneavoastra, fiind in acelasi timp un element decorativ deosebit.

Totodata, aceste echipamente le permit copiilor sa se joace alaturi de prieteni, dar si sa-si dezvolte sau sa descopere abilitatile artistice. Asadar, nu trebuie sa fiti uimiti atunci cand ii veti vedea pe micuti decorand casutele cu propria imaginatie.

In cazul in care sunteti interesati de un astfel de accesoriu, Art Decor va asteapta cu o gama larga de produse destinate copiilor, printre care si casute duble pentru joaca.

Acestea sunt realizate din materiale alese si frumos colorate si pot fi executate conform specificatiilor dumneavoastra.