COD: CJC2T

Cetatuie pentru copii – Loc de joaca tematic

Cetatuie pentru copii – ansamblu de joaca in forma de castel, cu doua turnuri acoperite si doua tobogane, (unul circular si unul tubular). Dimensiuni: L 6 m x l 5,5 m x H 4m. Suprafata de siguranta: 9,2 m x 8,5 m. Cod Produs: CJC2T

Parcurile au un impact semnificativ asupra calitatii vietii cetatenilor si pot deveni puncte atractive in peisajul urban daca sunt bine administrate. Reabilitarea acestor spatii ar trebui sa se bazeze pe principii functionale si estetice. Iata cateva dintre aceste principii:

1. Principii compozitionale la un nivel inalt calitativ: Este important ca designul spatiilor de joaca sa fie bine gandit si sa se incadreze in peisajul urban. Ar trebui sa existe armonie intre elementele din jur si sa se creeze o atmosfera placuta si prietenoasa.

2. Sistematizarea circulatiei pietonale: Amenajarea de alei si spatii de supraveghere conectate la noile functiuni si puncte de interes va facilita accesul si monitorizarea activitatilor desfasurate in zona de joaca.

3. Introducerea mobilierului urban de calitate: Este important sa se puna accent pe calitatea mobilierului utilizat in spatiile de joaca. Acesta trebuie sa fie durabil, sigur si sa ofere confort utilizatorilor.

4. Realizarea elementelor de impact vizual: Prin includerea unor elemente vizuale interesante si atractive, se poate crea un loc de joaca captivant si memorabil. Elementele artistice, culorile vibrante sau designul inovator pot contribui la stimularea imaginatiei si a creativitatii utilizatorilor.

5. Dotarea cu cosuri de gunoi: Spatiile de joaca trebuie sa fie dotate cu cosuri de gunoi suficiente pentru a promova curatenia si igiena. Aceasta va contribui la mentinerea curateniei si la crearea unui mediu sanatos pentru utilizatori.

6. Montarea de echipamente de joaca de inalta calitate si educative: Echipamentele de joaca ar trebui sa fie sigure, durabile si sa ofere oportunitati de joc si dezvoltare educationala. Acestea ar trebui sa fie adaptate nevoilor si varstei utilizatorilor si sa incurajeze activitatea fizica si interactiunea sociala.

In concluzie, reabilitarea spatiilor de joaca in orase ar trebui sa se bazeze pe principii functionale si estetice, luand in considerare aspecte precum designul compozitional, circulatia pietonala, mobilierul urban de calitate, elementele vizuale, cosurile de gunoi si echipamentele de joaca educative. Toate acestea contribuie la crearea unor spatii de joaca atractive, sigure si stimulante pentru comunitate.