Loc de joaca tematic – Cetatuie pentru copii

Cetatuie pentru copii – ansamblu de joaca in forma de castel, cu doua turnuri acoperite si doua tobogane, (unul circular si unul tubular). Dimensiuni: L 6 m x l 5,5 m x H 4m. Suprafata de siguranta: 9,2 m x 8,5 m. Cod Produs: CJC2T

Save

Cetatuie pentru copii – Spatiile de joaca din parcuri au o influenta puternica asupra calitatii vietii pentru cetatenii ei.Daca sunt bine administrate, spatiile de joaca , zonele sportive sau de fitness, pot deveni spatii distincte si atractive din peisajul urban.De asemenea, spatiile de joaca sunt importante pentru calitatea vietii dintr-un oras.Prin amenajarea acestora se creeaza oportunitati astfel incat, locuitorii sa intre in contact cu semenii lor, iar constientizarea cu privire la problemele comunitatii sa creasca.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, consideram ca reabilitarea spatiilor de joaca trebuie sa porneasca de la urmatoarele principii functionale si estetice:

–          Realizarea unor principii compozitionale la un inalt nivel calitativ

–          Sistematizarea circulatiei pietonale prin creionarea de alei si spatii de supraveghere legate de inserarea noilor functiuni, a unor noi puncte de interes

–          Introducere mobilier urban de calitate

–          Realizare elemente de impact vizual

–          Dotarea spatiilor de joaca cu cosuri de gunoi

–          Montarea de echipamente de joaca la cel mai inalt nivel calitativ si educational

Valoarea ludica a unui loc de joaca nu este data numai de accesorile si diversitatea echipamentelor, ci si de tematica pe care o abordeaza si de gradul de stimulare al imaginatiei utilizatorilor.