Cod MCG8

Mobilier urban – Cos de gunoi din beton si lemn

Cos de gunoi din beton alcatuit din: placi laterale de B.A. turnat , cazan  interior de tabla zincata si rigle decorative din lemn. Capacul metalic este vopsit in camp electrostatic. Pentru a rezista la actiunea soarelui si intemperii, elementele din lemn sunt tratate cu impregnant pe baza de apa. Golirea cosului se realizeaza usor datorita capacului  rabatabil care se prinde de cos printr-o balama. COD PRODUS: MCG8

Save

Save

cos de gunoi din beton
cos de gunoi din beton

Descoperiti noua noastra gama de cosuri de gunoi din beton, create pentru a combina durabilitatea cu design-ul modern. Cosul de gunoi Art Decor, cu dimensiunile sale generoase de 560 mm lungime, 500 mm latime si 900 mm inaltime, ofera o solutie practica si estetica pentru gestionarea deseurilor urbane. Panourile laterale masoara 100 mm x 500 mm x 700 mm, asigurand o structura solida si o prezenta impunatoare.

Acest model are o capacitate volumetrica de aproximativ 60 de litri si o greutate robusta de 120 kg, fiind optimizat pentru traficul intens din zonele urbane. Oferim posibilitatea de a personaliza atat capacul, cat si riglele de lemn ale cosului de gunoi, cu o gama larga de culori din paleta RAL, permitandu-va sa aliniati design-ul cosurilor cu imaginea spatiului public sau privat in care urmeaza sa fie amplasate.

Suntem constienti ca un pas esential in mentinerea curateniei este disponibilitatea unui numar adecvat de cosuri de gunoi, plasate strategic si accesibile. Art Decor isi propune sa usureze acest proces prin oferirea de produse usor de utilizat si intretinut.

Mai mult decat atat, echipa noastra este gata sa lucreze indeaproape cu dumneavoastra pentru a dezvolta si a implementa solutii personalizate de mobilier urban. Respectam intotdeauna specificatiile, cerintele si fisele tehnice furnizate de clienti, asigurandu-ne ca toate produsele noastre se ridica la standardele inalte de calitate si conformitate pe care le promovam.

Alegeti Art Decor pentru un partener de incredere in crearea unui mediu urban curat, organizat si vizual placut.