Mobilier urban – Cos de gunoi din beton si lemn

Cos de gunoi alcatuit din: placi laterale de B.A. turnat , cazan  interior de tabla zincata si rigle decorative din lemn.

Capacul metalic este vopsit in camp electrostatic. Pentru a rezista la actiunea soarelui si intemperii, elementele din lemn sunt tratate cu impregnant pe baza de apa.

Golirea cosului se realizeaza usor datorita capacului  rabatabil care se prinde de cos printr-o balama. COD PRODUS: MCG8

Save

Save

Save

cos de gunoi din beton
cos de gunoi din beton

Cos de gunoi din beton. Dimensiunile totale ale cosului de gunoi sunt urmatoarele: L= 560 mm x  l=500 mm x H=900 mm; iar dimensiunile placilor laterale : 100 mm  x 500 mm  x H= 700 mm.  Capacitatea cosului de gunoi este de aproximativ 60 de litri, iar greutatea acestuia de 120 kg.

Culorile capacului si ale riglelor de lemn se pot alege de catre client/beneficiar din paleta RAL.

Tinand cont ca primul pas spre a mentine curatenia este de a avea un numar suficient de cosuri de gunoi, dispuse eficient si practic, va oferim produse care se utilizeaza si se intretin usor.

Echipa Art Decor va poate realiza diferite piese de mobilier urban urmarind caracteristicile, solicitarile sau fisele tehnice dispuse de dumneavoastra, cu condita ca produsul sa se incadreze in standardele de calitate si conformitate.