Cod Produs: CJV

Echipament de joaca Vapor – Complexe de Joaca Tematice

Echipament de joaca Vapor – Cod: CJV cu urmatoarele elementele: vela, plasa de catarat, ancora, tobogan drept, timona, punte.
Structura din lemn lamelar de rasinoase, cherestea – tratate cu impregnant pe baza de apa in doua straturi, conferind protectie Uv/intemperii; panouri decorative din WPC (wood plastic composit); plasa de catarare din franghie cu insertii. Nr. maxim utilizatori: 15-20. Greutate max/utilizator:57 kg. Grupa de varsta: 3-14 ani.

Save

Save

Oraselul copiilor

”..Art Decor te ajuta sa creezi propriul orasel al copiilor mai aproape de casa! Iata cum poti reda inocenta copilariei unui spatiu de mult pierdut printr-un simplu amenajament creeat special pentru copilul tau!

Baietelul tau e pasionat de vaporase si se imagineaza a fi unul dintre piratii fiorosi ce lupta cot la cot cu inamicii?Atunci echipamentele tematice precum cetatea din Fagaras, avion in Brasov, vapor in Pitesti si multe alte casute tematice printre care si cea amenajata special pentru “piratii neinfricati”,dau frau liber imaginatiei copilului tau,oferindu-i o dupa-amiaza de joaca pe cinste!” (Sursa articol: http://bitumihai.com).

Save

Save