ECHIPAMENTE DE JOACA TEMATICE

Echipament trenulet pentru parcuri

Echipament trenulet pentru parcuri alcatuit din locomotiva si vagon, cu elemente tematice: scara de acces, plug, cosuri de fum. Echipamentul este prevazut cu tobogan, panou escalada, si doua bancute interioare. Dimensiuni:LxlxH= 730 cm x 270 cm x 213 cm. Suprafata de siguranta:Lxl=1030 cm x 570 cm. Cod Produs: CJT-LV

Echipament trenulet pentru parcuri

 Parcurile de joaca amenajate cu echipamente tematice au un caracter inovativ si autentic, fiind o atractie principala pentru copii. Art Decor va ofera echipamente tematice care stimuleaza imaginatia si jocul copiiilor, conferind in acelasi timp originalitate parcurilor de joaca.

Ansamblu de joaca Trenulet, compus din Locomotiva si Vagon este un echipament complex de joaca si se adreseaza unei grupe largi de varsta. Are o structura robusta, sigura, cu un numar maxim de utilizatori de 15 persoane si poate fi montat in parcurile de joaca publice, in curtea gradinitelor, scolilor, pensiunilor, sau alte locuri de joaca special amenajate.  . Este destinat copiilor cu varsta intre 2 si 14 ani, viu colorat, usor de utilizat si realizat pentru a reflecta bucuria copiilor atunci cand circula cu trenul.

Ansamblul cuprinde elemente tematice ca scari de acces verticale, cosuri de fum, plug pentru lococmotiva, roti, vagon cu banci pentru calatori, locomotiva perntru conductor. Caracteristic echipamentelor de joaca clasice sunt toboganele si panourile de escalada cu prize profesionale de alpinism.

Materialele care intra in componenta acestui echipament agrementate din punct de vedere tehnic, sunt protejate prin vopsele non-toxice, impregnant pe baza de apa, si tratamente care confera protectie UV si protectie in cadrul ciclului inghet-dezghet. Echipamentul este confectionat din structura metalica, lemn, tobogan cu suprafata de alunecare din PAFS si panouri decorative  din WPC. Toate elementele de asamblare sunt protejate prin capace de protectie si nu pot fi dezasamblate fara instrumente specifice. Nu exista riscul de taiere, intepare sau dezasamblare a echipamentului.

In calitate de producatori de mobilier urban si echipamente de joaca  va putem oferi diverse modele de echipamente tematice cu functionalitate complexa.

Ansamblul de joaca este realizat in conformitate cu cu normele europene in domeniu ( sistemele ISO 9001, 18001, 14001), si respecta standardele europene SR EN 1176 (PARTILE 1-7;10;11) in domeniul proiectarii, executiei si montajului de elemente de joaca  pentru copii.