Balansoare metalice, balansoare pe arc, balansoare duble

Balansoare cu doua posturi – acestea sunt realizate din structura metalica cu doua scaunele din fibra de sticla si se fixeaza in fundatii de beton.
Balansoare pe arc – sunt realizate din structura metalica si plastic cu fixare in beton, disponibile in diferite forme si culori: broscute, caluti, gargarite, cocosi, masinute, trenulet…

Balansoare Art Decor

Balansoare metalice –  Cod: EJB

Realizat din structura metalica cu doua scaunele din fibra de sticla. Dimenisiuni Lxlxh: 300 x 38 x 56 cm. Suprafata de siguranta Lxl: 6 x 3 m.

Read More
Balansoare pentru copii

Balansoar lemn doua locuri –  Cod: EJBL

Balansoar cu doua locuri (sezut cu forma ergonomica) manere de prindere si platforma de sustinere. Dimensiuni LxlxH: 300 x 30 x 60 cm.

Read More
Balansoare pentru copii

Balansoare lemn patru locuri. Cod:EJBL-2L

Balansoar lemn patru locuri (sezut cu forma ergonomica) mânere de prindere si platforma de sustinere. Dimensiuni LxlxH: 400 x 40 x 60 cm. 

Read More
Balansoare parcuri

Balansoar metalic model serpuit. Cod EJB-S

Balansoar metalic cu doua locuri, model serpuit, cu manere de prindere metalice si sezut ergonomic. Dimensiuni Lxlxh:300 x 50 x 110 cm.

Read More
Balansoar metalic model X

Balansoar metalic model X – Cod EJB-X

Balansoar metalic cu patru locuri, model X, cu mânere de prindere metalice si sezuturi ergonomice. Dimenisiuni Lxlxh:320 x 200x 110 cm.

Read More
Balansoar metalic model X

Balansoar pe arc figurina calut – Cod EJBA-C

Balansoar pe arc realizat din structura metalica si plastic cu fixare in beton, in forma de calut. Dimensiuni LxlxH: 100 x 40 x 90 cm.

Read More
Balansoar metalic

Balansoare pe arc – Broscuta –  Cod: EJBA-B

Realizate din structura metalica si plastic, cu fixare in beton, disponibile in diferite culori. Dimensiuni: LxlxH= 70 cm x 50 cm x 80 cm.

Read More
Balansoar metalic model X

Balansoar pe arc figurina dinozaur – Cod EJBA-D

Balansoar cu un loc, figurina dinozaur, cu arc pentru balansare si mânere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH= 55 cm x 35 cm x 100 cm.

Read More
Balansoar metalic model X

Balansoare pe arc figurina gargarita – Cod EJBA-G

Balansoar cu un loc, figurina gargarita, cu arc pentru balansare si manere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH= 70 cm x 50 cm x 72 cm.

Read More
Balansoar pe arc figurina Elefant cod EJBA-E

Balansoar pe arc figurina elefant – Cod EJBA-E

Balansoar cu un loc, figurina elefant, cu arc pentru balansare si manere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH= 70 cm x 50 cm x 80 cm.

Read More
Balansoar metalic model X

Balansoare pe arc figurina avion – Cod EJBA-A

Balansoar cu un loc, figurina avion, cu arc pentru balansare si manere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH=0.70 x 0.7x 0.70 m.

Read More
Masinuta pe arc

Masinuta pe arc –  Cod: EJMAS

Echipament de joaca – balansoar pe arc dublu, in forma de masinuta.Dimensiuni: L 1,8m x l 0,8m x H total 1,5 m. Suprafata de siguranta: 4,8m x 3,8 m.

Read More
Balansoare

Balansoar pe arc figurina motocicleta – Cod EJBAM

Balansoar cu un loc, figurina motocicleta, cu arc pentru balansare si manere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH= 70 cm x 50 cm x 80 cm.

Read More
Balansoare pentru copii

Balansoare pe arc cu doua locuri – Cod EJBA-2L

Balansoar realizat din structura metalica, sezut si elemente decorative din material compozit. Dimensiuni Lxl: 150 m x 50; cu H sezut 50 cm.

Read More
Balansoare

Balansoar speeder – Cod EJBAS

Balansoar doua locuri cu arc pentru balansare cu manere de prindere laterale. Dimensiuni: LxlxH=100 cm x 15 cm x 70cm.

Read More

Echipamente de joaca pentru copii de la Art Decor –o atractie irezistibila!

Locurile de joaca amenajate in aer liber sunt principala atractie pentru copii. Aici exista o multime de leagane, carusele, casute, dar si balansoare.

Cu toate ca balansoarele exista inca de pe vremea generatiilor trecute, acestea au ramas la fel de iubite si in prezent. Colorate sau nu, clasice sau decorate cu figurine, balansoarele reprezinta o modalitate de joaca deosebita pentru toti prichindeii.

Desigur, nu trebuie sa mergeti cu cei mici in parc pentru a se da in balansoar, intrucat acestea pot fi montate chiar la dumneavoastra in curte.

Unde gasiti astfel de produse? Art Decor va asteapta cu o gama variata de echipamente de joaca, printre care si balansoare de foarte buna calitate. Sunt realizate din materiale rezistente, pot fi decorate cu figurine si sunt usor de montat, fiind necesara o fundatie de beton.

Balansoare de curte

Balansoarele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3-5 ani, insa niciodata nu este prea tarziu sa va amintiti cum era sa va distrati cu ajutorul acestora.

Produsele pot fi realizate fie din lemn, fie din plastic sau metal. Structura metalica este foarte solida si este vopsita in camp electrostatic non-toxic, astfel ca va rezista la intemperii si nici nu va dauna sanatatii celor mici.

Achizitioneaza balansoare pentru copii si Art Decor te rasplateste cu o gama variata de modele si preturi mici!

<<< Echipamente de joaca