Balansoare metalice, balansoare pe arc, balansoare duble

Balansoare cu doua posturi – acestea sunt realizate din structura metalica cu doua scaunele din fibra de sticla si se fixeaza in fundatii de beton.
Balansoare pe arc – sunt realizate din structura metalica si plastic cu fixare in beton, disponibile in diferite forme si culori: broscute, caluti, gargarite, cocosi, masinute, trenulet…

Balansoare Art Decor

Balansoare –  Cod: EJB

Realizat din structura metalica cu doua scaunele din fibra de sticla. Dimenisiuni Lxlxh: 300 x 38 x 56 cm. Suprafata de siguranta Lxl: 6 x 3 m.

Read More
Balansoar metalic

Balansoare pe arc –  Cod: EJBAB

Realizate din structura metalica si plastic, cu fixare in beton, disponibile in diferite culori. Dimensiuni: LxlxH= 70 cm x 50 cm x 80 cm. Suprafata de siguranta: 2 mp

Read More
Balansoar dublu

Balansoare pe arc duble-  Cod: EJBA-2L

Balansoar realizat din structura metalica, sezut si elemente decorative din material compozit. Dimensiuni Lxl: 150 m x 50; cu H sezut 50 cm. Suprafata de siguranta Lxl : 450 x 360 cm.

Read More
Masinuta pe arc

Masinuta pe arc –  Cod: EJMAS

Echipament de joaca – balansoar pe arc dublu, in forma de masinuta.Dimensiuni: L 1,8m x l 0,8m x H total 1,5 m. Suprafata de siguranta: 4,8m x 3,8 m.

Read More

Echipamente de joaca pentru copii de la Art Decor –o atractie irezistibila!

Locurile de joaca amenajate in aer liber sunt principala atractie pentru copii. Aici exista o multime de leagane, carusele, casute, dar si balansoare.

Cu toate ca balansoarele exista inca de pe vremea generatiilor trecute, acestea au ramas la fel de iubite si in prezent. Colorate sau nu, clasice sau decorate cu figurine, balansoarele reprezinta o modalitate de joaca deosebita pentru toti prichindeii.

Desigur, nu trebuie sa mergeti cu cei mici in parc pentru a se da in balansoar, intrucat acestea pot fi montate chiar la dumneavoastra in curte.

Unde gasiti astfel de produse? Art Decor va asteapta cu o gama variata de echipamente de joaca, printre care si balansoare de foarte buna calitate. Sunt realizate din materiale rezistente, pot fi decorate cu figurine si sunt usor de montat, fiind necesara o fundatie de beton.

Balansoare de curte

Balansoarele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3-5 ani, insa niciodata nu este prea tarziu sa va amintiti cum era sa va distrati cu ajutorul acestora.

Produsele pot fi realizate fie din lemn, fie din plastic sau metal. Structura metalica este foarte solida si este vopsita in camp electrostatic non-toxic, astfel ca va rezista la intemperii si nici nu va dauna sanatatii celor mici.

Achizitioneaza balansoare pentru copii si Art Decor te rasplateste cu o gama variata de modele si preturi mici!

Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati!

<<< Echipamente de joaca