Casuta pentru joaca - echipament de joaca pentru copii

Casuta pentru joaca din lemn, este un echipament de joaca preferat de copii de pana la 5 anisori. Toate piesele sunt rotunjite cu o raza  mai mica de 3 mm, slefuite, lacuite, acoperite cu 3 straturi de vopsea acrilica verde pentru utilizarea la exterior.

Casuta pentru joaca

Casuta de joaca cu X si O – Cod EJCAS-XO

Ansamblu de joaca compus din: Casuta de joaca cu bancute interioare; Masuta exterioara cu doua bancute; Joc X si O; Tabla de scris cu creta.

Casuta pentru joaca

Casuta pentru joaca –  Cod:EJCASPI

Casuta pentru joaca realizata din lemn uscat de rasinoase, acoperis metalic, doua bancute interioare si masuta. Dimensiuni: LxlxH: 3.5 m x3,15 m x 3 m.

Casuta pentru copii din lemn

Casute pentru joaca –  Cod:EJCAS

Casuta pentru joaca realizata din material lemnos si placaj stratificat tratat, cu elemente de fixare zincate. Dimensiuni LxlxH: 150x140x150.

Ansamblu de Joaca Fantezia

Ansamblu de Joaca Fantezia

Oferiti copiilor casute pentru joaca!

Joaca ofera copiilor oportunitati nebanuite si ii ajuta sa isi dezvolte o multime de abilitati esentiale pentru evolutia lor.

Inca de la cele mai fragede varste, copiii incep sa-si dezvolte abilitatile sociale, creativitatea, gandirea, precum si abilitatile de autoingrijire. Unde invata toate acestea? Cel mai bine este ca fiecare copil sa petreaca o mare parte din timp in parcurile special amenajate pentru joaca si distractie.

Aici invata sa empatizeze, sa comunice si sa socializeze cu restul copiilor, dar nu numai. Desigur, amenajarea parcurilor de joaca este importanta si trebuie sa se faca cu o gama de echipamente cat mai diversificate, precum casute pentru joaca, tobogane, invartitori, leagane etc.

De exemplu, aceasta casuta pentru joaca ii determina pe cei mici sa isi consolideze imaginatia, dar si sa comunice cu cei de seama lor.

Casutele sunt ideale pentru gatit, decorat, asumarea de responsabilitati, pastraarea ordinei etc. In plus, toate activitatile se desfasoara in aer liber, ceea ce inseamna ca miscarea se implesteste armonios cu distractia si voia buna.

Tendintele moderne de amenajare a parcurilor de distractii se bazeaza pe studii de specialitate care ne arata cum trebuie sa se joace cei mici. Asadar, pentru mai multe echipamente de joaca realizate corespunzator, Art Decor va asteapta.

Comanda casute pentru joaca personalizate de la Art Decor si beneficiezi de calitate la preturi foarte bune!