Complexe de joaca
Echipamente pentru joaca Art Decor

Va prezentam Complexele de Joaca marca Art Decor! Complexele noastre de joaca sunt o oaza de bucurie si de recreere si ofera copiilor un mediu sigur si distractiv pentru a-si dezvolta abilitatile si a se distra la nesfarsit. Profitati la maxim de timpul petrecut in aer liber cu Art Decor.                                                                                     Alegeti-va acum modelul preferat!

Complexe de Joaca - Multifunctional

Complex de Joaca Multifunctional – Cod: C M

Descopera o lume plina de aventura si distractie cu Complexul de Joaca Multifunctional de la Art Decor. Complexul Multifunctional marca Art Decor incurajeaza fiecare copil sa isi foloseasca imaginatia in timp ce exploreaza diversele sale elemente de joaca.

Complexe de Joaca - Cetate

Complex de Joaca Cetate

Ansamblu de joaca cu structura din lemn  prevazut cu doua tobogane, patru turnuri tip Cetate, 3 poduri de trecere, panou de catarare si scara de acces. Dimensiuni: 760x405x3m. H platform: 2x150cm si 2×100 cm. Suprafata de siguranta maxim: 10,6×7,05m. Inaltime maxima de cadere: 150cm. Grupa de varsta: 3-12ani.

Complexee de Joaca - Multihexagon

Complex de Joaca Multihexagon – Cod: HEXAGON

Complex de joaca format din 5 tuburi orizontale de forma hexagonala, doua tobogane, scara de acces si panou de catarare. Dimensiuni LxlxH: 5 x 4 x 2 m; Suprafata de siguranta Lxl:8×7 m.

Complex de joaca labirint

Labirint – Cod: CJLAB

Complexe de joaca. Complex Labirint format din 8 tobogane,10 turnulete, elemente de catarare, bara verticala tip “pompieri”, trecere tip cub, doua poduri tubulare cu hublou, platforme inclinate, elemente decorative, panouri decorative, scari acces.

Castel pentru copii de exterior

Castel – Cod: CJCas

Element de joaca Castel, compus din doua turnuri acoperite si doua deschise, un tobogan tubular (4.2m) si doua tobogane deschise (3.5m), bara pompieri si doua poduri tubulare. Dimensiuni: H 4m x L 9.6 m x l 6m. Suprafata de siguranta: 12,6 m x 9 m.

Ansamblu de joaca pentru parcuri

7Turnuri – Cod: CJ7T

Complexe de joaca formate din sapte turnuri si trei tobogane, unul tubular si doua drepte(3,5m;2,5m) doua punti inclinate si doua mobile, plan inclinat, scara acces. Dimensiuni: H 4m x L 16 m x l 8m. Suprafata de siguranta: 19 m x 11 m.

Complex de joaca pentru parcuri

Complex – Cod: CJ6T

Echipament Complex compus din trei tobogane, bara de coborare, sase turnuri, panouri de escalada, bara pompieri, pod tubular, plase de catarare si punte mobila.Dimensiuni: H 4 m x L 8 m x l 7,6 m. Suprafata de siguranta: 12,2 m x 10,66 m.

Labirint pentru copii

Labirint copii – Cod: CJLC

Labirint pentru copii executat din stali de lemn stratificat si panouri din plastic. Dimensiuni Lxl: 3,3 m x 3,3 m . Suprafata de siguranta: 6,3m x 6,3m.

Cetate pentru copii de exterior

Cetate – Cod: CJC4T

Ansamblu de joaca – Cetate, cu patru turnuri, doua tobogane, unul tubular si celalalt deschis, plase de catarare si punti mobile. Inaltimea platformelor este de 1,7m si 1,2m. Dimensiuni LxlXH: 8,97 x 4,65 x 4 m.

Echipament de joaca trenulet

Trenulet – Cod: CJT-LV

Echipament trenulet pentru parcuri alcatuit din locomotiva si vagon, cu elemente tematice: scara de acces, plug, cosuri de fum. Echipamentul este prevazut cu tobogan, panou escalada, si doua bancute interioare.

Complex de joaca pentru parcuri

Masina Pompieri – Cod: CJMP

Echipament Masina Pompieri realizat cu elemente tematice: scara de acces, scara incendiu, bara pompieri. Echipamentul este prevazut prevazut cu tobogan, panou escalada, bara de coborare si doua bancute interioare.

Vapor pentru copii din lemn

Vapor – Cod: CJV

Echipament de joaca Vapor cu urmatoarele elementele: vela, plasa de catarat, ancora, tobogan drept, timona, punte. Nr maxim utilizatori: 15-20. Greutate max/utilizator:57 kg. Grupa de varsta: 3-14 ani.

Locuri de joaca in parcuri

4Turnuri – Cod: CJ4T

Complexe de joaca cu patru turnuri: doua inchise si doua deschise, un tobogan tubular(4.2m) si unul deschis(3.5m), doua punti mobile si o punte tubulara. Dimensiuni LxlxH: 9,5 x 4,8 x 4 m. Suprafata de siguranta Lxl: 12,5m x 7,8 m.

Locuri de joaca cu turnuri

Complex 3Turnuri – Cod: CJ3T

Complexe de joaca formate din trei turnuri acoperite, doua tobogane, un pod fix, un pod mobil si scara de acces. Dimensiuni: H 3,2 m x L 5,9 m x l 3.9 m. Suprafata de siguranta: 8,9 m x 6,9 m.

Complex de joaca doua tobogane si pod tubular

Complex de joaca doua tobogane si pod tubular – CJ2TOBPT

Echipament de joaca format din doua turnuri acoperite, unite prin pod tubular, prevazute cu doua tobogane (tobogan spirala si tobogan tubular) si scara de acces. Dimensiuni LxlxH: 4,9x 4,55 x 4 m; H platf.2 m. Suprafata de siguranta Lxl: 7,9 m x 7,55 m.

Complex de joaca doua turnuri cu leagan

Complex de joaca doua turnuri cu leagan – CJ2TLE-C

Echipament de joaca cu leagan format din doua turnuri acoperite, unite prin pod tubular, prevazute cu doua tobogane (tobogan spirala si tobogan drept) si scara de acces. Dimensiuni LxlxH: 6,5 x 4,5 m; H platf. 1,5 m. Suprafata de siguranta Lxl: 7,9 m x 7,5 m

Ansamblu de joaca Forest

ForestCod: CJF

Element de joaca Forest format din doua turnulete cu platforma, un tobogan, panou escalada, 2 plase pentru catarare cu franghie, sistem de agatatori  pentru gimnastica si scari de acces. Complex pentru copii cu varsta intre 6-14 ani.

Complexe de joaca - Dumbrava

Dumbrava – Cod: CJD

Echipament de joaca format din doua turnuri, unite prin pod drept prevazute cu trei tobogane (doua drepte unul spirala) si scara de acces. H platforme: 1,2m – 1,5m; Dimensiuni LxlxH: 5 x 4 x 3,3 m; Suprafata de siguranta Lxl: 8x7m.

Loc de joaca cu turn si leagan

2Turnuri cu Leagan – Cod: CJ2TLE-A

Complexe de joaca 2Turnuri cu Leagan alcatuite din doua turnuri acoperite, scara de acces, tobogan, pod tubular de legatura. Structura din lemn, elemente decorative din plastic si tobogan din poliester armat cu fibra de sticla.

Loc de joaca cu turn si leagan

Echipament de joaca 2turnuri si 2toboganeCod: EJ2T2T 

Echipament de joaca format din doua turnuri de lemn, dintre care unul cu acoperis si tobogan spirala la h=1,5m, iar celalalt cu tobogan drept la h=1,2m.

complexe de joaca pentru afara

2Tobogane cu 3Turnuri – Cod: CJ2TOB-A

Element de joaca 2Tobogane cu 3Turnuri format din trei turnuri (doua deschise si unul acoperit), un tobogan spirala si unul simplu, scari de acces si panou de catarare.

Complex de joaca cetate

Cetate – Cod: CJC2T2T-B

Adu zambete pe fetele copiilor din comunitatea ta! Va prezentam Complexul de joaca Cetate! Este echipamentul de joaca perfect pentru a incuraja miscarea in aer liber, distractia si socializarea.

Echipament cu tobogan dublu

Cetatuie – Cod: CJC2T

Ansamblu de joaca Cetatuie in forma de castel, cu doua turnuri acoperite si doua tobogane, (unul circular si unul tubular). Dimensiuni: L 6 m x l 5,5 m x H 4m. Suprafata de siguranta: 9,2 m x 8,5 m.

.Complex cetate cod CJ2T2T-B

2Turnuri cu tobogan dublu- Cod: CJ2T2T-B

Element de joaca 2Turnuri cu Tobogan Dublu format din doua turnuri, un tobogan tubular si unul dublu, pod mobil, si scara de acces.

Locuri de joaca pentru copii

2Turnuri deschise cu leagan- Cod: CJ2TLE-B

Aparate de joaca 2Turnuri Deschise cu Leagan alcatuit din doua turnuri, scara de acces, panou escalada, tobogan si leagan. Dimensiuni echipament LxlxH: 550 x 320 cm.

Turn cu tobgan si cataratoare

Turn cu tobgan si cataratoare – Cod: EJTTCat

Echipament de joaca format din turn fara acoperis (prevazut cu tobogan drept si scara de acces) si panou de escalada. Dimensiuni LxlxH: 4 x 3 x 3 m; H platf. 1,8 m. Suprafata de siguranta Lxl: 7 m x 6 m.

Modul de joaca

2Turnuri cu tobogan – Cod: CJ2TPT-B

Complex de joaca 2Turnuri cu Tobogan format din doua turnuri,unul inchis iar celalalt deschis, scara de acces, tobogan si un pod tubular cu hublou. Dimensiuni: LxlxH: 3,50 x 4,15 x 3,20 m.

Modul de joaca

Complex de joaca doua turnuri cu pod mobil – cod CJTPMC

Complex de joaca 2Turnuri cu Pod Mobil realizat din doua turnuri, unul deschis si celalalt acoperit, o punte mobila de legatura intre turnulete, un tobogan, o plasa de catarare si scara de acces.

Echipament joaca

Complex de joaca doua turnuri cu pod tubular. Cod: CJ2TPT-C

Echipament de joaca format din doua turnuri acoperite, unite prin pod tubular, prevazute cu doua tobogane (un tobogan dublu si tobogan drept) si scara de acces. H platforme: 1,2m. Dimensiuni LxlxH: 4,75x 4,15 x3,2m; Suprafata de siguranta Lxl: 7,75 m x 7,15 m.

Echipament joaca

2Turnuri inchise cu pod tubular. Cod: CJ2TPT-A

Echipament de joaca 2Turnuri Inchise cu Pod Tubular format din doua turnuri acoperite, un tobogan, un pod tubular si scara acces. Dimensiuni – LxlxH: 350 x 415 x 320 cm. Suprafata de siguranta Lxl : 650 x 715 cm.

Echipamente de joaca

Complex de joaca 2turnuri cu 2tobogane si cataratoare
Cod: CJ2T2TCat

Echipament de joaca format din doua turnuri, dintre care unul acoperit, prevazute cu doua tobogane (unul dublu si unul drept) si scara de acces. H platforme: 1,2m. Dimensiuni LxlxH: 6,2 x 4,5 x 3,2m. Suprafata de siguranta Lxl: 9,2m x 7,5m.

Echipament joaca

2Turnuri legate prin cataratori. Cod:CJ2TCAT-A

Complexul 2Turnuri legate prin cataratori are urmatoarele elementele: doua turnuri cu acoperis, tobogan scurt de 2,5 m, scara de aces, plasa de acces, panou lateral de escalada si panouri decorative din WPC.

Complex turn leagan cataratoare

Complex turn leagan cataratoare Cod: CJTLC

Echipament de joaca format turn cu tobogan dublu, leagan cu doua posturi si cataratoare. Accesul in turn se face prin panou de catarare. H platforme: 1,2m; Dimensiuni LxlxH: 6,2 x 4 x3,2m; Suprafata de siguranta Lxl: 9,2m x 7m

Turn cu leagan

Turn cu Leagan – Cod: EJTLE

Echipament de joaca Turn cu Leagan cu turn inchis, tobogan drept (2.5m) si leagan cu doua posturi. Dimensiuni totale: LxlxH: 5,1 m x 2,9 m x 3,2 m. Suprafata de siguranta: Lx l: 8,1 m x 5,4 m.

Ansamblu de joaca Miniunu

Ansamblu de joaca Minidoi – Cod:  EJM2

Complexul are urmatoarele elementele:  doua turnuri fara acoperis, tobogan scurt de  1 m, scara de acces si pod de legatura. Dimensiuni: L 3,2 m x l 2,4 m . H echipament: 1,5 m . H platform: 57 cm .

Ansamblu de joaca mininunu

Ansamblu de joaca Miniunu – Cod: EJM1

Complexul are urmatoarele elementele: un turn fara acoperis, tobogan scurt de 1 m si scara de aces. Dimensiuni: L 2,4 m x l 1,2 m; H echipament: 1,5 m; H platform:57 cm; Suprafata de siguranta: 5,4 m x 3,2 m.