Complexe de joaca – Echipamente pentru joaca

Aceste complexe de joaca realizate de Art Decor reprezinta o oaza de bucurie cu rol de recreere si ambianta, dedicata cetatenilor si copiilor acestora, ce favorizeaza dezvoltarea abilitatilor copiilor intr-un climat de siguranta.

Complex de joaca labirint

Labirint – Cod: CJLAB

Complexe de joaca. Complex Labirint format din 8 tobogane,10 turnulete, elemente de catarare, bara verticala tip “pompieri”, trecere tip cub, doua poduri tubulare cu hublou, platforme inclinate, elemente decorative, panouri decorative, scari acces.

Read More
Castel pentru copii de exterior

Castel – Cod: CJCas

Element de joaca Castel, compus din doua turnuri acoperite si doua deschise, un tobogan tubular (4.2m) si doua tobogane deschise (3.5m), bara pompieri si doua poduri tubulare. Dimensiuni: H 4m x L 9.6 m x l 6m. Suprafata de siguranta: 12,6 m x 9 m.

Read More
Ansamblu de joaca pentru parcuri

7Turnuri – Cod: CJ7T

Complexe de joaca formate din sapte turnuri si trei tobogane, unul tubular si doua drepte(3,5m;2,5m) doua punti inclinate si doua mobile, plan inclinat, scara acces. Dimensiuni: H 4m x L 16 m x l 8m. Suprafata de siguranta: 19 m x 11 m.

Read More
Complex de joaca pentru parcuri

Complex – Cod: CJ6T

Echipament Complex compus din trei tobogane, bara de coborare, sase turnuri, panouri de escalada, bara pompieri, pod tubular, plase de catarare si punte mobila.Dimensiuni: H 4 m x L 8 m x l 7,6 m. Suprafata de siguranta: 12,2 m x 10,66 m.

Read More
Labirint pentru copii

Labirint copii – Cod: CJLC

Labirint pentru copii executat din stali de lemn stratificat si panouri din plastic. Dimensiuni Lxl: 3,3 m x 3,3 m . Suprafata de siguranta: 6,3m x 6,3m.

Read More
Cetate pentru copii de exterior

Cetate – Cod: CJC4T

Ansamblu de joaca – Cetate, cu patru turnuri, doua tobogane, unul tubular si celalalt deschis, plase de catarare si punti mobile. Inaltimea platformelor este de 1,7m si 1,2m. Dimensiuni LxlXH: 8,97 x 4,65 x 4 m.

Read More
Echipament de joaca trenulet

Trenulet – Cod: CJT-LV

Echipament trenulet pentru parcuri alcatuit din locomotiva si vagon, cu elemente tematice: scara de acces, plug, cosuri de fum. Echipamentul este prevazut cu tobogan, panou escalada, si doua bancute interioare.

Read More
Complex de joaca pentru parcuri

Masina Pompieri – Cod: CJMP

Echipament Masina Pompieri realizat cu elemente tematice: scara de acces, scara incendiu, bara pompieri. Echipamentul este prevazut prevazut cu tobogan, panou escalada, bara de coborare si doua bancute interioare.

Read More
Vapor pentru copii din lemn

Vapor – Cod: CJV

Echipament de joaca Vapor cu urmatoarele elementele: vela, plasa de catarat, ancora, tobogan drept, timona, punte. Nr maxim utilizatori: 15-20. Greutate max/utilizator:57 kg. Grupa de varsta: 3-14 ani.

Read More
Locuri de joaca in parcuri

4Turnuri – Cod: CJ4T

Complexe de joaca cu patru turnuri: doua inchise si doua deschise, un tobogan tubular(4.2m) si unul deschis(3.5m), doua punti mobile si o punte tubulara. Dimensiuni LxlxH: 9,5 x 4,8 x 4 m. Suprafata de siguranta Lxl: 12,5m x 7,8 m.

Read More
Locuri de joaca cu turnuri

Complex 3Turnuri – Cod: CJ3T

Complexe de joaca formate din trei turnuri acoperite, doua tobogane, un pod fix, un pod mobil si scara de acces. Dimensiuni: H 3,2 m x L 5,9 m x l 3.9 m. Suprafata de siguranta: 8,9 m x 6,9 m.

Read More
Ansamblu de joaca Forest

ForestCod: CJF

Element de joaca Forest format din doua turnulete cu platforma, un tobogan, panou escalada, 2 plase pentru catarare cu franghie, sistem de agatatori  pentru gimnastica si scari de acces. Complex pentru copii cu varsta intre 6-14 ani.

Read More
Loc de joaca cu turn si leagan

2Turnuri cu Leagan – Cod: CJ2TLE-A

Complexe de joaca 2Turnuri cu Leagan alcatuite din doua turnuri acoperite, scara de acces, tobogan, pod tubular de legatura. Structura din lemn, elemente decorative din plastic si tobogan din poliester armat cu fibra de sticla.

Read More
Loc de joaca cu turn si leagan

Echipament de joaca doua turnuri cu doua toboganeCod: EJ2T2T 

Echipament de joaca format din doua turnuri de lemn, dintre care unul cu acoperis si tobogan spirala la h=1,5m, iar celalalt cu tobogan drept la h=1,2m.

Read More
complexe de joaca pentru afara

2Tobogane cu 3Turnuri – Cod: CJ2TOB-A

Element de joaca 2Tobogane cu 3Turnuri format din trei turnuri (doua deschise si unul acoperit), un tobogan spirala si unul simplu, scari de acces si panou de catarare.

Read More
Locuri de joaca pentru copii

2Turnuri deschise cu leagan- Cod: CJ2TLE-B

Aparate de joaca 2Turnuri Deschise cu Leagan alcatuit din doua turnuri, scara de acces, panou escalada, tobogan si leagan. Dimensiuni echipament LxlxH: 550 x 320 cm.

Read More
Cetatuie pentru copii

Cetatuie – Cod: CJC2T

Ansamblu de joaca Cetatuie in forma de castel, cu doua turnuri acoperite si doua tobogane, (unul circular si unul tubular). Dimensiuni: L 6 m x l 5,5 m x H 4m. Suprafata de siguranta: 9,2 m x 8,5 m.

Read More
Modul de joaca

2Turnuri – Cod: CJ2TOB-B

Complexe de joaca 2Turnuri formate din doua tobogane (unul tubular –4.2m si unul drept-3.5 m) si doua turnuri (unul acoperit, unul deschis). Dimensiuni: H:4m; L:4,5 m; l: 4 m. Suprafata de siguranta: 7,5 m x 7 m.

Read More
Echipament cu tobogan dublu

2Turnuri cu tobogan dublu- Cod: CJ2T2T-B

Element de joaca 2Turnuri cu Tobogan Dublu format din doua turnuri, un tobogan tubular si unul dublu, pod mobil, si scara de acces.

Read More
Modul de joaca

2Turnuri cu tobogan – Cod: CJ2TPT-B

Complex de joaca 2Turnuri cu Tobogan format din doua turnuri,unul inchis iar celalalt deschis, scara de acces, tobogan si un pod tubular cu hublou. Dimensiuni: LxlxH: 3,50 x 4,15 x 3,20 m.

Read More
Modul de joaca

2Turnuri cu pod mobil – cod CJTPMC

Complex de joaca 2Turnuri cu Pod Mobil realizat din doua turnuri, unul deschis si celalalt acoperit, o punte mobila de legatura intre turnulete, un tobogan, o plasa de catarare si scara de acces.

Read More
Echipament joaca

2Turnuri inchise cu pod tubular. Cod: CJ2TPT-A

Echipament de joaca 2Turnuri Inchise cu Pod Tubular format din doua turnuri acoperite, un tobogan, un pod tubular si scara acces. Dimensiuni – LxlxH: 350 x 415 x 320 cm. Suprafata de siguranta Lxl : 650 x 715 cm.

Read More
Echipament joaca

2Turnuri legate prin cataratori. Cod:CJ2TCAT-A

Complexul 2Turnuri legate prin cataratori are urmatoarele elementele: doua turnuri cu acoperis, tobogan scurt de 2,5 m, scara de aces, plasa de acces, panou lateral de escalada si panouri decorative din WPC.

Read More
Turn cu leagan

Turn cu Leagan – Cod: EJTLE

Echipament de joaca Turn cu Leagan cu turn inchis, tobogan drept (2.5m) si leagan cu doua posturi. Dimensiuni totale: LxlxH: 5,1 m x 2,9 m x 3,2 m. Suprafata de siguranta: Lx l: 8,1 m x 5,4 m.

Read More
Ansamblu de joaca Miniunu

Ansamblu de joaca Minidoi – Cod:  EJM2

Complexul are urmatoarele elementele:  doua turnuri fara acoperis, tobogan scurt de  1 m, scara de acces si pod de legatura. Dimensiuni: L 3,2 m x l 2,4 m . H echipament: 1,5 m . H platform: 57 cm .

Read More
Ansamblu de joaca mininunu

Ansamblu de joaca Miniunu – Cod: EJM1

Complexul are urmatoarele elementele: un turn fara acoperis, tobogan scurt de 1 m si scara de aces. Dimensiuni: L 2,4 m x l 1,2 m; H echipament: 1,5 m; H platform:57 cm; Suprafata de siguranta: 5,4 m x 3,2 m.

Read More
<<< Echipamente de joaca