Echipament de joaca pentru interior

Echipament de joaca pentru interior. Art Decor va pune la dispozitie diferite modele de echipamente de joaca pentru interior, sau va poate realiza la comanda modelul pe care il doriti. Echipamentele de joaca pentru interior sunt compuse din piscine cu bile, tobogane, diferite obstacole, rampe, poduri tubulare sau mobile, plase pentru catarat

Echipament de joaca pentru interior. Echipamente de joaca Indoor

Materialele din care sunt confectionate echipamentele de joaca Art Decor corespund domeniului de utilizare conform destinatiei produselor si sunt stabilite prin standarde de produs sau norme tehnice de ramura privind materiile prime si materialele. Se vor folosi astfel: lemn lamelar, uscat, baituit si impregnat, material plastic de tip polietilena de inalta densitate PP, PPM , HPL si acolo unde este cazul platforme antiderapante.

Conditiile tehnice de calitate pentru reperele din lemn, polietilena, metal, alte materiale utilizate vor fi cele prevazute in standarde:

– Platformele, turnurile, toboganele, acoperisurile si toate celelalte componente ce formeaza ansamblurile de joaca pentru copii sunt sustinute prin structuri metalice si stalpi de lemn lamelar. Capetele stalpilor si/sau elementele componente ale modulelor de siguranta sunt protejate cu capace de protectie din polipropilena,precum si toate celelate goluri dupa montajul suruburilor.

– Suprafetele de joaca cum ar fi corpurile de alunecare – toboganele, sunt executate din plastic si fibra de sticla, sunt plane si curate, si rezista la actiunea agentilor corozivi si la actiunea factorilor de mediu.

Citeste mai departe despre: https://decorurban.ro/loc-de-joaca-pentru-interior/

Save