Echipamente Tematice pentru Parcuri
Parcuri Tematice

Echipamente Tematice

Cautati ceva special pentru a va face parcul sa iasa in evidenta? Descoperiti lumea locurilor de joaca tematice cu Art Decor! Dati viata imaginatiei copiilor dvs. si oferiti-le o copilarie de neuitat cu echipamentele noastre tematice.

Tematica feroviara
Trenulet, locomotiva

Tematica Aerospatiala
Avion, racheta, turn de control, balansoare avion

Tematica maritima
Vapoare, Corabii

Echipamente tematice
Cetati, Castele

Balansoare tematice
Caluti, broscute, veverite, dinozauri, masini pe arc

Alte Echipamente tematice
Masina de Pompieri

Echipamente Tematice
Parcuri de joaca tematice

La Art Decor, cream spatii de joaca magice si captivante pentru copii. Puteti sa va inspirati din modelele noastre existente, cum ar fi Arca Dinozaurilor de la Rasnov, parcul aerospatial din Brasov, parcul cu tematica maritima din Botosani si multe alte castele. Sau daca aveti ceva special in minte, echipa noastra de experti este gata sa accepte noi provocari si sa va transforme viziunea in realitate. Consultati astazi gama noastra unica de locuri de joaca si echipamente tematice si lasati-i pe copiii dvs. sa exploreze lumea magica a copilariei!

„Detaliile importante care infrumuseteaza orasul”

„Daca as scrie o scrisoare primarului din orasul meu, asa cu putin tupeu si talent, i-as da niste sugestii legate de cum sa decoreze mai frumos orasul, cum sa împlineasca parcurile cu câteva echipamente tematice, cum sa planteze copaci pe marile bulevarde sau cum sa aduca ghivece imense cu arbusti înfloriti, sa prezinte liber câte o expozitie de picturi în aer liber sau cum sa invite artistii sa creeze statui memorabile, care ar ramâne peste veacuri un simbol al orasului meu.

Îmi place ca orasul sa arate gata de colindat, sa simt ca e o aventura vizuala si ca merita sa dau o tura oricând, la orice ora! Câteva ingrediente minune e obligatoriu sa existe pentru a te determina sa te îndragostesti iremediabil de el si sa-l traversezi la pas oricând pe vreme frumoasa sau pe o ploaie linistita sub o umbrela plimbareata.

Daca întrebi un copil care ar fi aceste detalii care l-ar înfrumuseta, el ar spune, fara îndoiala, complexele de joaca, casutele, leaganele, balansoarele. Un copil adora complexele de joaca, aceste oaze recreative, fie ca sunt într-un parc ( mult mai bine si mai avantajos pentru parintii care-i supravegheaza), fie ca sunt de cartier, sunt benefice dezvoltarii abilitatilor celor mici si sunt distractive pe masura. Un atu în plus care merita mentionat este climatul de siguranta.

Daca ati fost la Fagaras, mi-e imposibil sa cred ca nu ati observat sau vizitat cetatea medievala a Fagarasului! Superba, mareata, plina de istorie si farmec, face dintr-un orasel banal, un adevarat punct turistic. Nu poti trece prin Fagaras fara sa vezi cetatea, nu-i asa? Cunoscatorii stiu la ce ma refer, iar ceilalti care nu-s pasionati de istorie, dar au devenit curiosi, ce-ati zice daca ati aduce o copie la scara mica a cetatii, în parcurile orasului, pentru copiii vostri? Mie mi-ar placea un astfel de echipament de joaca pentru copiii mei.

Un exemplu, în acest sens, sta echipamentul de joaca Cetate. Realizat dupa cetatea Fagarasului, acest loc de joaca prezinta patru turnulete, doua tobogane, plase de catarare si punti mobile. Un adevarat parc de aventura plin de bucurie pentru cei mici. Si daca în jurul locului de joaca sunt amplasate bancute pentru mamici, cosuri de gunoi suficiente pentru a arata oricui cât de important este sa respectam aceste lucruri, dar si mese de sah pentru bunici pensionari sau pentru iubitorii acestui sport al mintii de toate vârstele, jardiniere pline de flori curgatoare, multicolore, care raspândesc mirosuri parfumate, nu ar fi un peisaj urban pe care ti l-ai dori la tine în oras? Sunt sigura ca da!

  Echipamente tematice - Cod: CJCE4T Echipamente tematice - Cod: CJCE4T - Cetate

Un alt detaliu important care da stil si clasa unui oras, dupa parerea mea, sunt statiile de autobuz. Cu rol informativ datorita zonei de afisaj, cu rol de protectie împotriva intemperiilor vremii sau a soarelui mult prea fierbinte vara, acestea înfrumuseteaza zona si îi da un plus de culoare si frumos. Îmi aduc aminte de aceste statii de acum ceva timp. Erau atât de urâte si prost realizate încât majoritatea calatorilor preferau sa stea lânga ele si nu înauntru. ..

Un lucru bun si pozitiv pe care merita sa-l mentionez aici ca existent la mine în oras ( nu pot scrie doar despre ce nu este si as dori ) este amplasarea unor foisoare din lemn în anumite cartiere, extrem de placute si de utile, iar într-un parc din nordul orasului am vazut, si abia astept sa încerc, o platforma Skateboard cu mai multe rampe. Pentru pasionatii de role ( ca mine) sau pentru cei carora le place bicicleta, skateboardul, recomand aceasta minune citadina.

La noi, în România, de abia în ultimul timp au aparut, mai ales ca adolescentii nostri au descoperit acest sport cu întârziere, dar poate si pentru ca skateboardul nu se refera doar la o anumita categorie sociala, ci la oricare, indiferent de banii pe care-i ai în buzunar, asadar e un sport pentru toata lumea. Îmi place, e un punct în plus pentru orasul meu, dar nu este suficient. De ce sa nu ne înconjuram de frumos din momentul în care iesim pe usa casei noastre? Mi-a placut foarte mult un proiect Art Decor realizat undeva în Botosani, o oaza de sanatate, fericire, frumusete vizuala si liniste, asta a fost prima mea impresie când l-am vizitat. De ce sa nu încercam o astfel de experienta pozitiva si în orasul nostru?”

Sursa: http://spacemir.blogspot.ro

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save