Invartitori pentru parcuri si locurile de joaca

Invartitorile pentru copii oferite de Art Decor pot fi realizate cu sezut sau fara sezut, in functie de cerintele beneficiarului.
Dimensiuni: ø 1,25 m x H 80 cm; Suprafata de siguranta: ø 4.25 m. COD: EJCar

Invartitori pentru locuri de joaca

Lumea copiilor este o lume mereu in miscare, plina de zambete, voie buna si distractie. Joaca este importanta pentru evolutia copiilor, iar spatiul de joaca are un rol important pentru acestia.  Ca si elemente centrale in amenajarea unui loc de joaca, se regasesc pe langa leagane, balansoare, tobogane, si invartitorile pentru copii, element preferat de cei mici inca de la o varsta frageda.

Art Decor va intampina cu o gama variata de produse destinate locurilor de joaca. Invartitorile pot fi realizate, cu sezut sau fara, in functie de cerintele beneficiarului si pot fi montate in parcurile de joaca publice, in curtea gradinitelor, scolilor, pensiunilor, sau alte locuri de joaca special amenajate.

Grupele de varsta carora se adreseaza echipamentele „Invartitori” incep  de la 3 pana la 12 ani, cu numar maxim de utilizatori -de la 2 la 6 persoane. Acestea sunt vopsite in culori variate, viu colorate, cu vopsele non-toxice si care asigura protectie impotriva razelor UV sau intemperii.

Se folosesc materiale agrementate din punct de vedere tehnic, tratate corespunzator, astfel ca acestea sa reziste ciclului inghet –dezghet. Structura echipamentului este una robusta (structura metalica din teava de otel tratat), cu rotire  360 de grade in jurul unui ax central; iar siguranta copiilor in timpul jocului este asigurata de podeaua antiderapanta a echipamentului.

Echipamentele de joaca Art Decor sunt realizate in conformitate cu normele europene in domeniu ( sistemele ISO 9001, 18001, 14001), si respecta standardele europene SR EN 1176 (PARTILE 1-7;10;11) in domeniul proiectarii, executiei si montajului de elemente de joaca  pentru copii.

Save

Save