Tiroliana pentru copii

Tiroliana – sistem cu scripeti comus dintr-un cablu de otel galvanizat, un dispozitiv de intindere a cablurilor, un carucior de transport pe cablu, platforma de start din lemn si zona de sosire. Dimensiuni LxlxH: 20,49 x 3,12 x 3,92 m; Suprafata de siguranta Lxl: 22 m x 6 m; Greutate maxima admisa: 65 kg COD: EJTIRO

Echipamente de joaca pentru parcuri – Tiroliane

Aceste echipamente de joaca pentru parcuri sunt realizate în primul rând  din placerea de a vedea copii fericiti. Folosind acest motiv ca si principal argument in creatie Art Decor a realizat elementele de joaca acordand o importanta deosebita sigurantei in utilizare si stimularii imaginatiei copiilor.

În confectionarea elementelor un rol important revine alegerii materialelor din care acestea sa fie confectionate astfel in proportie de 85% se foloseste lemnul datorita proprietatilor sale de atenuare a socurilor precum si faptului ca nu este daunator in nici un fel.

Toate componentele elementelor de joaca sunt atent finisate si tratate astfel incat sa nu prezinte suprafete poroase, aschii, muchii ascutite si alte trasaturi care ar putea pune in pericol integritatea fizica a copiilor.

Lacurile, baiturile si vopselele utilizate sunt ecologice si sunt speciale pentru fabricarea jocurilor si jucariilor pentru copii. Coloritul si structura elementelor de joaca sunt menite sa atraga copii si sa stimuleze imaginatia acestora in joc.

Dezvoltarea  capacitatii motorii a copiilor este stimulata prin dispunerea a diverse poduri si podete miscatoare, franghii pentru catarare, planuri inclinate si tunele.

Siguranta in utilizare este un element principal care se are in vedere din momentul proiectarii pana in momentul amplasaii unui element de joaca pentru copii, astfel aceste elemente sunt fixate in beton prin intermediul unei structuri metalice, prinderea elementelor se face prin intermediul unor suruburi speciale, zincate care sa nu se poata desface accidental si sa nu permita accesul la ele.

Fixarea acestor echipamente de joaca se face prin picioare metalice care previn contactul direct al lemnului cu solul, in fundatie de beton la o adancime de 80cm.

Toate elementele metalice de fixare ale componentelor echipamentelor de joaca sunt protejate impotriva coroziunii prin procedeul de zincare la cald.

Lemnul este uscat, fasonat cu grad corespunzator de prelucrare a suprafetei, nu prezinta aschii sau fragmente de coaja care sa provoace agatarea, ranirea prin intepare sau accidentarea copiilor si este protejat impotriva daunatorilor.

Elementele din lemn sunt tratate impotriva imbatrinirii premature, degradarii si actiunii factorilor atmosferici (umiditate, UV, regimuri tranzitorii inghet-dezghet, etc.).

Elementele din polietilena sunt rezistente la UV si nu se deterioreaza, sunt realizate dupa standardele ergonomice moderne, au suprafete netede si margimi rotunjite, iar calitatea suprafetei este libera de imperfectiuni(basici/aspect zimtat, crapaturi, viraje ale culorii).

Un alt element de siguranta este reprezentat de zonele de impact astfel la nivelul solului terenul este prevazut cu dale de cauciuc care sa atenueze socul in cazul unei lovituri, in ceea ce priveste elementul de joaca acesta este realizat numai cu suprafete curbe cu o suprafata foarte fina in unele zone elementele componente fiind imbracate in cuciuc sa buret.

Partea de tobogane , scaunele precum si alte elemente de alunecare si sustinere sunt realizate din materiale plastice si fibra de sticla care nu pun in nici un fel in pericol integritatea fizica a copiilor.

Pentru intreaga gama de elemente de joaca Art Decor a creat un seviciu de mentenanta care sa se ocupe de eventualele defectiuni aparute din cauza utilizarii intense sau nepotrivite pentru ca acestea sa nu puna in pericol siguranta utilizatorilor.

Sitemap

Save

Save

Save