COD PRODUS: EJTIRO

Tiroliana pentru copii
Echipamente de joaca

Tiroliana pentru copii – sistem cu scripeti compus dintr-un cablu de otel galvanizat, un dispozitiv de intindere a cablurilor, un carucior de transport pe cablu, platforma de start din lemn si zona de sosire. Dimensiuni LxlxH: 20,49 x 3,12 x 3,92 m; Suprafata de siguranta Lxl: 22 m x 6 m; Greutate maxima admisa: 65 kg. COD: EJTIRO

Tiroliana pentru copii – Echipamente de joaca

Aceste echipamente de joaca pentru copii sunt concepute cu scopul de a le oferi acestora o experienta de joaca sigura si placuta. Art Decor, compania care le-a creat, a acordat o atentie deosebita sigurantei in utilizare si stimularii imaginatiei copiilor.

Materialele utilizate in constructia acestor elemente de joaca sunt atent selectionate, cu un procent de 85% din lemn, datorita proprietatilor sale de atenuare a socurilor si faptului ca nu este daunator pentru sanatatea copiilor. Componentele sunt atent finisate si tratate pentru a preveni orice risc de accidentare.

Siguranta este un element esential in toate etapele de proiectare, constructie si amplasare a acestor elemente de joaca. Acestea sunt fixate in beton prin intermediul unei structuri metalice, iar elementele sunt prindere cu suruburi speciale zincate, care sa previna accesul accidental si sa asigure siguranta utilizatorilor.

Pentru a stimula dezvoltarea capacitatilor motorii ale copiilor, aceste elemente de joaca includ diverse poduri si podete miscatoare, franghii pentru catarat, planuri inclinate si tunele. Suprafetele sunt netede, cu margini rotunjite si finisajul este de cea mai buna calitate.

Pentru a asigura un mediu sigur de joaca, zonele de impact sunt prevazute cu dale de cauciuc care atenueaza socul in cazul unei caderi, iar elementele de joaca au suprafete curbe si finisaj foarte neted.

Elementele din polietilena sunt rezistente la UV si nu se deterioreaza, in timp ce elementele din plastic si fibra de sticla sunt sigure si durabile. In plus, Art Decor ofera si un serviciu de mentenanta pentru a se asigura ca toate elementele de joaca raman in stare optima de functionare si sigure pentru utilizatori.

Save

Save