Tobogane – Echipamente de joaca

Experimentati bucuria copilariei cu toboganele noastre drepte, tubulare sau circulare special concepute pentru a ajuta la intarirea muschilor copiilor dvs. si pentru a-i mentine activi. Comandati toboganele si echipamentele de joaca astazi si incepeti calatoria copilului dvs. spre o dezvoltare armonioasa!

tobogane copii

Tobogan drept –  Cod:EJTOB

Realizat din poliester armat cu fibra de sticla. Structura: scarita metalica cu trepte din lemn tratat si laterale din plastic.Dimensiuni: L: 2,7 m; l: 0,5 m; H: 1.35 m. Suprafata de siguranta: 5,2 m x 3,5 m.

tobogane copii

Tobogan papagal – Cod EJTOB-P

Tobogan cu scara de acces din lemn si elemente decorative/balustrade din plastic WPC. Dimenisiuni lxlxH: 2,7 x 0,5 x 1,45 m.

Tobogan cu turn

Tobogan drept cu turn –  Cod:EJTT

Echipament de joaca pentru copii – Turn cu tobogan drept si scara acces. Dimensiuni: H platforma: 170 cm, LxlxH=415 x 95 x 260 cm. Suprafata de siguranta: Lxl: 7 m x 4 m.

Tobogan spirala

Casuta cu tobogan – Cod EJCTOB

Echipament de joaca alcatuit din turn acoperit, cu scara de acces si tobogan. Suprafata de alunecare tobogan 2,5 m. Dimensiuni: H platforma 150 cm; LxlxH=415 x 95x 320 cm.

Tobogan spirala

Tobogan circular –  Cod:EJTTS

Element de joaca spirala, realizat dintr-un turn deschis si un tobogan in forma de spirala. Dimensiuni echipament Lxl: 285 x 260 cm. H platforma: 150 cm(sau 200 cm). Suprafata de siguranta: 585 x 560 cm.

Tobogane tubulare

Tobogan tubular – ansamblu

Tobogan tubular, acesta se poate asambla alaturi de casute, podulete, leagane, franghii pentru escalada pentru a forma un complex de joaca…

 Tobogane pentru o copilarie fericita!

Locurile de Joaca special amenajate vin in ajutorul parintilor si copiilor deopotriva. Toboganele reprezinta un element central in categoria echipamentelor de joaca pentru parcuri si se numara printre preferatele celor mici. Acestea ofera copiilor posibilitatea de socializare si de a face miscare.

Modelele de tobogane pe care vi le oferim se preteaza atat pentru parcurile de joaca publice, cat si pentru gradinite, scoli, pensiuni, etc. In calitate de producatori de mobilier urban si echipamente de joaca  va putem oferi diverse modele de complexe de joaca cu tobogan, modele care se adreseaza unor grupe de varsta diferite, avand aceeasi functionalitate.

Formele si dimensiunile acestora variaza in functie de spatiul disponibil pe care il are beneficiarul, de  utilitatea toboganelor, de grupele de varsta carora se adreseaza. In portofoliul Art Decor se regasesc tobogane drepte, valurite, spirala, duble sau tubulare.

Toboganele le puteti gasi in varianta simpla, impreuna cu o scara de acces sau in alcatuirea unui echipament de joaca complex care motiveaza jocul copiilor prin accesorii ca: poduri tubulare, punti mobile, cataratori, plase de catarare. Complexitatea unui echipament de joaca cu tobogan (model, suprafata de alunecare) se vor alege in functie de utilitatea echipamentului.

Suprafata de alunecare a unui tobogan poate incepe de la 1,5 m si variaza pana la o suprafata de 4,5m. Acestea sunt confectionate din poliester armat cu fibra de sticla , o alternativa practica la suprafetele metalice. Toboganele, impreuna cu alte elemente care intra in componenta unui echipament de joaca cu tobogan, sunt protejate impotriva razelor UV si intemperiilor prin aplicarea unor tratamente non-toxice. Nu exista riscul de taiere, intepare sau dezasamblare a echipamentului.

Grupele de varsta carora se adreseaza echipamentele de joaca cu tobogan incep  de la 3 pana la 12 ani. Culorile acestor elemente de joaca sunt variate, viu colorate, destinatia principla a acestora fiind joaca si bucuria copiilor. Elementele sunt realizate in conformitate cu standardele SR EN 1176 si respecta standardele ISO 9001, 18001, 14001 in domeniul proiectarii, executiei si montajului de elemente de joaca pentru copii.

Save

Save