Tobogane

Tobogane 2017-07-11T09:42:01+00:00

Echipamente de joaca – Tobogane

Tobogane drepte, tubulare sau circulare – constructia locurilor de joaca este special conceputa pentru a sprijini dezvoltarea fizica a copiilor prin intarirea muschilor membrelor si a trunchiului.Credem in importanta dezvoltarii armonioase, un factor major fiind nu doar stimularea dezvoltarii fizice ci si a capacitatii de relationare interumane pe langa cadrul familial.

Tobogan pentru locurile de joaca

Save

Save

Tobogan drept –  Cod:EJTOB
Realizat din poliester armat cu fibra de sticla. Structura: scarita metalica cu trepte din lemn tratat si laterale din plastic.Dimensiuni: L: 2,5 m; l: 0,6 m.Suprafata de siguranta: 5,55 m x 3,6 m.

Read More

Echipamente de joaca simple

Save

Save

Tobogan drept cu turn –  Cod:EJTT
Echipament de joaca pentru copii – Turn cu tobogan drept si scara acces. Dimensiuni: H turn: 2.6 m, H tobogan 1.7 m; L 3,75 m x l 1 m. Suprafata de siguranta: 6,95 m x 4 m.

Read More

Echipament de joaca-Tobogan -Spirala

Save

Save

Tobogan circular –  Cod:EJTS
Element de joaca spirala, realizat dintr-un turn deschis si un tobogan in forma de spirala.
Dimensiuni: H turn: 2.6 m; L 2,6 m x l 1,5m.Suprafata de siguranta: 5,8 m x 4,7 m.

Read More

Ansamblu de joaca doua turnuri

Tobogan tubular-pentru ParcuriTobogan tubular-pentru ParcuriSave

Save

Save

Save

Save

Tobogan tubular – ansamblu
Tobogan tubular, acesta se poate asambla alaturi de casute, podulete, leagane, franghii pentru escalada pentru a forma un complex de joaca…

Read More

 Tobogane pentru o copilarie fericita!

Locurile de Joaca special amenajate vin in ajutorul parintilor si copiilor deopotriva. Toboganele reprezinta un element central in categoria echipamentelor de joaca pentru parcuri si se numara printre preferatele celor mici. Acestea ofera copiilor posibilitatea de socializare si de a face miscare.

Modelele de tobogane pe care vi le oferim se preteaza atat pentru parcurile de joaca publice, cat si pentru gradinite, scoli, pensiuni, etc.

In calitate de producatori de mobilier urban si echipamente de joaca  va putem oferi diverse modele de complexe de joaca cu tobogan, modele care se adreseaza unor grupe de varsta diferite, avand aceeasi functionalitate.

Formele si dimensiunile acestora variaza in functie de spatiul disponibil pe care il are beneficiarul, de  utilitatea toboganelor, de grupele de varsta carora se adreseaza. In portofoliul Art Decor se regasesc tobogane drepte, valurite, spirala, duble sau tubulare.

Toboganele le puteti gasi in varianta simpla, impreuna cu o scara de acces sau in alcatuirea unui echipament de joaca complex care motiveaza jocul copiilor prin accesorii ca: poduri tubulare, punti mobile, cataratori, plase de catarare. Complexitatea unui echipament de joaca cu tobogan (model, suprafata de alunecare) se vor alege in functie de utilitatea echipamentului.

Suprafata de alunecare a unui tobogan poate incepe de la 1,5 m si variaza pana la o suprafata de 4,5m. Acestea sunt confectionate din poliester armat cu fibra de sticla , o alternativa practica la suprafetele metalice. Toboganele, impreuna cu alte elemente care intra in componenta unui echipament de joaca cu tobogan, sunt protejate impotriva razelor UV si intemperiilor prin aplicarea unor tratamente non-toxice. Nu exista riscul de taiere, intepare sau dezasamblare a echipamentului.

Grupele de varsta carora se adreseaza echipamentele de joaca cu tobogan incep  de la 3 pana la 12 ani. Culorile acestor elemente de joaca sunt variate, viu colorate, destinatia principla a acestora fiind joaca si bucuria copiilor.

Elementele sunt realizate in conformitate cu standardele SR EN 1176 si respecta standardele ISO 9001, 18001, 14001 in domeniul proiectarii, executiei si montajului de elemente de joaca pentru copii.

Save

Save

<<< Echipamente de joaca

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Real Time Web Analytics