Trambuline parcuri si locuri de joaca

Trambuline pentru parcuri

Trambuline pentru copii realizate din structura exterioara din lemn. Structura este robusta si sigura datorita montajului la nivelul solului fiind totodata protejata perimetral cu cauciuc.

Grupa de varsta + 3 ani; Dimensiuni exterioare: 3 m x 2 m. Suprafata de sarit: 2,5 m x 1,5 m. Dimensiuni de siguranta: 6 m x 5 m. Trambulina se monteaza la o inaltime de 0,40 m de sol.(h).

Pana-n nori cu trambulina. E loc de joaca cu Art Decor!

Copilaria prin ochii Art Decor e musai fericita. Si unde am putea pune toata energia ei si neastamparul daca nu in echipamentul de joaca trambulina?

Concepute sa reziste la zbenguiala serioasa – pana la o masa de 150 de kg – trambulinele se adreseaza mai multor categorii de varsta. Astfel, in functie de modelul ales, cei mici se pot bucura de o distractie pe cinste impreuna cu mami si tati in parcuri sau chiar in gospodarie, oriunde spatiul permite amplasarea.

Aventura trambulinei are beneficii incontestabile: pune sangele in miscare, lucreaza muschii intr-o maniera distractiva si cat ai clipi, te trezesti lansat intr-o calatorie catre nori, strigand, ca-n jocurile copilariei: ‘avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!’ Plasele de protectie marginesc calatoria asigurand o aterizare lina, lipsita de riscuri.

Save

Save