Trambuline pentru exterior

Structura exterioara lemn; Structura robusta si sigura datorita montajului la nivelul solului, protejata perimetral cu cauciuc. Grupa de varsta + 3 ani; Dimensiuni exterioare: 3 m x 2 m. Suprafata de sarit: 2,5 m x 1,5 m. Dimensiuni de siguranta: 6 m x 5 m. Trambulina se monteaza la o inaltime de 0,40 m de sol.(h).

Pana-n nori cu trambulina. E loc de neastampar si de zbenguiala!

Copilaria prin ochii Art Decor e musai fericita. Si unde am putea pune toata energia ei si neastamparul daca nu in echipamentul de joaca trambulina?

Concepute sa reziste la zbenguiala serioasa – pana la o masa de 150 de kg – trambulinele se adreseaza mai multor categorii de varsta. Astfel, in functie de modelul ales, cei mici se pot bucura de o harjoana pe cinste impreuna cu mami si tati in parcuri sau chiar in gospodarie, oriunde spatiul permite amplasarea.

Aventura trambulinei are beneficii incontestabile: pune sangele in miscare, lucreaza muschii intr-o maniera distractiva si cat ai clipi, te trezesti lansat intr-o calatorie catre nori, strigand, ca-n jocurile copilariei: ‘avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!’ Plasele de protectie marginesc calatoria asigurand o aterizare lina, lipsita de riscuri.

<<< Echipamente de joaca