COD: CJ2TLE-A

Echipamente de joaca Art Decor – 2 Turnuri cu leagan

Echipamente de joaca Art Decor – acest echipament este alcatuit din doua turnuri acoperite, scara de acces, tobogan, pod tubular de legatura. Structura din lemn, elemente decorative din plastic si tobogan din poliester armat cu fibra de sticla. Dimensiuni echipament LxlxH: 6,15 x 4.43 x 3,2 m. Inaltime platforma: 1,5 m. Suprafata de siguranta Lxl: 9,15 m x 7,73 m. COD PRODUS: CJ2TLE-A

Mobilier urban si echipamente de joaca Art Decor – varietate, creativitate si utilitate

Art Decor este unul dintre partenerii de incredere la care puteti apela pentru servicii complete de amenajare a spatiilor publice si private, dar si de unde puteti achizitiona o gama variata de echipamente de joaca destinate copiilor. Cu peste 15 ani de experienta in aceste domenii, compania noastra poate transforma orice loc obisnuit intr-un spatiu estetic si functional, adaptat cerintelor dumneavoastra in cele mai mici detalii.

Totul incepe cu serviciul de consultanta si proiectare, etapa in care echipa Art Decor stabileste impreuna cu beneficiarul toate aspectele unui proiect de succes. In cazul in care produsul dorit nu face parte din portofoliul firmei, misiunea revine echipei de creatie, care va proiecta si testa noul prototip. In cazul in care rezultatele sunt pozitive, produsul respectiv va putea fi realizat, indiferent de tematica sau gradul de complexitate.

In ceea ce priveste categoria de mobilier urban, puteti beneficia de o gama variata de produse, la cele mai avantajoase preturi. Astfel, specialistii Art Decor  vin in intampinarea clientilor cu: banci stradale, mese de sah, cosuri de gunoi, stalpi de iluminat, panouri publicitare, pergole, rastel biciclete, jardiniere, aparatori copaci, platforme skateboard, aparate fitness exterior, seturi de mese cu banci etc. Toate acestea sunt realizate in conformitate cu normele aflate in vigoare, la standarde ridicate de calitate.