Echipament de joaca pentru copii – Leagan cu tobogan

Leagan cu tobogan realizat din structura metalica si lemn tratat cu impregnant pe baza de apa. Dimensiuni LxlxH: 345x308x210 cm. Dimensiuni tobogan: 250 cm suprafata de alunecare. Suprafata de siguranta: 375m x 6,41 m. COD: EJLET

Dimensiunile totale ale cosului de gunoi sunt urmatoarele: L= 560 mm x  l=500 mm x H=900 mm; iar dimensiunile placilor laterale : 100 mm  x 500 mm  x H= 700 mm.  Capacitatea cosului de gunoi este de aproximativ 60 de litri, iar greutatea acestuia de 120 kg.

Culorile capacului si ale riglelor de lemn se pot alege de catre client/beneficiar din paleta RAL.

Tinand cont ca primul pas spre a mentine curatenia este de a avea un numar suficient de cosuri de gunoi, dispuse eficient si practic, va oferim produse care se utilizeaza si se intretin usor.

Echipa Art Decor va poate realiza diferite piese de mobilier urban urmarind caracteristicile, solicitarile sau fisele tehnice dispuse de dumneavoastra, cu condita ca produsul sa se incadreze in standardele de calitate si conformitate.

„Orice parc sau spatiu de joaca este bine-venit pentru cei mici”

„…Eu consider ca toti copiii au nevoie de o copilarie frumoasa in care sa se joace cat mai mult, iar adultii ar trebui sa se preocupe foarte mult amenajarea unor locuri frumoase si sigure unde cei mici sa se distreze din plin pentru ca nici o perioada din viata unui om nu este mai deosebita, inocenta, pura si lipsita de griji decat copilaria cu care nu o sa ne mai intalnim niciodata, dar de care o sa ne fie dor tot restul vietii. E foarte important pentru cei mici sa se distreze si sa aiba un loc unde sa se poata juca in armonie.”

Sursa articol: http://fllls.com/

Save

Save

Save

Save