Echipamente de Joaca si Mobilier Urban – FABRICAT IN ROMANIA

Orice oras in care petreci timp – mai mult sau mai putin – îti spune o poveste. Cateodata, povestea se insinueaza-n calator nechemata si se-aseaza vie, ca o macheta in culori in mintea lui dar alte ori ramâne rezumata-n cateva imagini gri si fara o forma definita clar. Si-atunci stii ca lipseste ceva.

Asa am stiut noi, la Art Decor, ca diferenta sta în detalii. Si ne-am dorit pentru România orase cu personalitate si-un strop de arta-n amalgamul de imagini ce definesc de fapt urbanistica. Cu încantarea omului mutat în casa noua, proiectam mobilier stradal ca si când ne-am gati orasul pentru oaspeti: cu grija la detalii, in armonie cu mediul înconjurator si urmarind confortul celor care-i calca granita.

De la utilitatea unei pasarele, cu toate componentele necesare ergonomiei si pana la estetica unei zone de agrement adesea conturata prin detalii ce încanta simtul vizual, fiecare proiect e o noua provocare prin individualitatea cu care se interpune in viata locuitorilor dar mai ales prin povestea pe care o spune turistului. De aceea, atunci când vorbim de urbanistica luam întotdeauna in calcul factorul cultural si cel legat de preocuparile locuitorilor. Iar în proiectele noastre, elementul comun e cel legat de identitatea 100% româneasca atat a conceptelor cat si a expertizei.

Copii nostri se joaca-n aer liber si pun în scena povesti creative. Adesea pornesc în expeditii de catarare sau in asalt pe trambuline ori în iures pe invartitori. Orasul proiectat prin ochii Art Decor tine-ntotdeauna seama de toate acestea, facand din zbenguiala de la bloc un adevarat stimulent de imaginatie.

Chiar daca prin dinamica, viata la oras s-a desprins de armonica naturii, misiunea Art Decor este sa micsoreze cu fiecare proiect aceasta distantare. Nemarginite-s satisfactiile cand, la final de proiect, privim prin ochii calatorului cum macheta prinde viata!

Echipamete de joaca - Fabricat in Romania
Mobilier urban - Fabricat in Romania