mobilier urban Brasov
Mobilier Urban

Alegeti modelul preferat

Mobilier Urban

Amenajarea unui spatiu nu inseamna doar umplerea unor goluri, ci inseamna socializare, confort, voie buna, siguranta si creativitate. Viitorul este in mainile celor priceputi si cu viziune. Haideti sa ne cunoastem.

Mobilier Urban

Orasul dvs. are nevoie de o schimbare de look? Nu cautati mai departe! Art Decor este aici pentru a va ajuta. Cu o experienta de peste 20 ani in productia de mobilierului urban, oferim preturi competitive, fiabilitate si diversitate. Transformati-va spatiul urban sau rural cu gama noastra larga de produse, inclusiv banci stradale, jardiniere, mese de sah, pergole, cosuri de gunoi, foisoare din lemn, statii de autobuz si echipamente de fitness in aer liber. Faceti ca orasul dumneavoastra sa prinda viata cu Art Decor!

Mobilier urban - banci stradale

 Banci stradale 

Cosuri de gunoi

 Cosuri de gunoi

Mobilier Urban - Mese de sah

 Mese de sah

Mobilier Urban - Jardiniere de exterior

 Jardiniere

Mobilier Urban - Statie autobuz

 Statii de autobuz

Mobilier urban - Aparate fitness

 Aparate Fitness Exterior

Doriti sa adaugati o nota de arta pe strazile orasului dumneavoastra? Va prezentam Mobilierul Urban Art Decor, modalitatea perfecta de a va infrumuseta decorul urban. De la jardiniere si pergole cu plante decorative la banci, mese de sah si statii de autobuz, avem tot ce va trebuie pentru a va face parcurile si strazile mai primitoare.

Descoperiti astazi gama noastra de mobilier urban marca Art Decor si adaugati o nota de vitalitate si frumusete orasului dvs..