Cosuri de gunoi

Mobilier urban – Cosuri de gunoi

Art Decor va pune la dispozitie diferite modele de cosuri de gunoi: cosuri de gunoi din lemn, cosuri de gunoi metalice cu sau fara scrumiera, cosuri de gunoi ce vin suspendate pe stalpi, cosuri de gunoi din fonta sau va putem realiza la comanda modelul solicitat. De asemenea, Art Decor poate personaliza cosurile de gunoi cu logo-ul companiei dumneavoastra sau cu alte design-uri specifice cererii dumneavoastra.

cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG1

Cos de gunoi patrat cu laterale din lemn alcatuit din cazan interior de tabla zincata si sipci decorative din lemn. Dimensiuni rigle: 5 x 5 x 8 cm. Volum: 60 l. Dimensiuni gabarit : L 0,3m x l 0,3m x H 0,8m.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG2-A

Cos de gunoi alcatuit din: 1 recipient cilindric din tabla zincata, 3 picioare metalice,1capac metalic ambustisat prevazut cu balama pt deschidere, sipci decorative din lemn.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG2-B

Cosul de gunoi este alcatuit dintr-un recipient cilindric, 3 picioare metalice si sipci decorative din lemn. Cosul de gunoi este ornamentat cu sipci decorative  din lemn de rasinoase.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG3

Cos cu laterale din lemn uscat de rasinoase, cadru tubular metalic si cazan interior de tabla zincata. Dimensiuni Recipient: H=60 cm, Diametru =35 cm. Cos:H=110 cm…

Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-A

Cos de gunoi metalic cu proprietati antivandal, lateral se poate atasa o scumiera. Se poate realiza in diferite culori sau se poate personaliza cu sigla firmei sau a institutiei la cererea clientului…

Cos de gunoi MCG4-A2

Cos de gunoi – COD:MCG4-A2  

Cos de gunoi cu scrumiera realizat din structura metalica si laterale din tabla decupata pe CNC. Dimensiuni: L 50 cm x l 50 cm x H 98 cm; Capacitate:60l.

Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-B

Cos de gunoi cu structura metalica si rigle decorative din lemn. Cosul este prevazut cu cazan interior de tabla zincata, capac rabatabil din table de otel.

Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-B dublu

Cos de gunoi dublu pentru colectare selectiva realizat din structura metalica si elemente decorative din rigle de lemn , cu doua cuve interioare din tabla zincata.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG6

Cos de gunoi cu suport confectionat din tabla de otel cu elemente de ancorare si fixare în beton. Este prevazut cu gauri pentru scurgerea  apei si usurarea operatiei de spalare..

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG7-A

Cos de gunoi pentru stalp, forma semicerc, confectionat din tabla expandata. Cosul este prevazut cu capac din tabla de otel, avand recipient rabatabil.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG7-B

Cos de gunoi cu forma semicerc, avand recipient rabatabil. Cosul este confectionat din tabla perforata cu grosimea de 1 mm. Acesta este prevazut cu capac din tabla de otel si scrumiera metalica laterala.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG8

Cos de gunoi din lemn cu laterale din B.A. turnat. Dimensiuni: L: 0.56 x l: 0.50 x H: 0.90 m

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG9-A

Cos de gunoi realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata, si capac din tabla decapata. Dimensiuni orificiu capac :L 31,3 x l 10 cm; Capacitate– 80 l.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG9-B

Cos de gunoi realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata si capac din tabla decapata. Dimensiuni: L 0.37m x l 0.37m x H 1M.

Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD: MCG10

Cos de gunoi dublu pentru colectare selectiva realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata si capac din tabla decapata.

Atunci cand alegi cosurile de gunoi de la Art Decor, exista mai multe aspecte de luat in considerare pentru a asigura o alegere potrivita. Iata cateva sugestii care te pot ajuta in acest sens:

1. Functionalitate: In primul rand, trebuie sa te gandesti la functionalitatea cosurilor de gunoi. De exemplu, daca vei folosi cosurile in zonele publice, ar putea fi necesar sa ai un model cu scrumiera incorporata. De asemenea, ar trebui sa te asiguri ca dimensiunile cosurilor sunt potrivite pentru nevoile tale si ca acestea sunt usor de golit si intretinut.

2. Design: Cosurile de gunoi de la Art Decor sunt realizate in modele diferite . In functie de locatia in care urmeaza sa fie amplasate, ar putea fi necesar sa alegi un model care se potriveste cu designul general al spatiului sau care sa ofere un aspect vizual placut.

3. Materiale: Art Decor ofera cosuri de gunoi din diverse materiale precum lemn, beton, metal sau fonta. In functie de mediul in care urmeaza sa fie utilizate, ar trebui sa alegi un material care sa fie durabil si care sa ofere o buna rezistenta la uzura.

4. Personalizare: Daca doresti sa personalizezi cosurile de gunoi cu logo-ul companiei tale sau cu alte design-uri specifice, Art Decor va poate oferi solutii personalizate care sa satisfaca nevoile si cerintele Dvs..

In concluzie, atunci cand alegi cosurile de gunoi de la Art Decor, ar trebui sa iei in considerare functionalitatea, designul, materialele si posibilitatea de personalizare pentru a gasi cea mai buna solutie pentru nevoile tale. Consultantii nostri in vanzari sunt aici pentru dumneavaostra. Contactati-ne acum!