Mobilier urban – Cosuri de gunoi

Art Decor va pune la dispozitie diferite modele de cosuri de gunoi: cosuri de gunoi din lemn, cosuri de gunoi metalice cu sau fara scrumiera, cosuri de gunoi ce vin suspendate pe stalpi, cosuri de gunoi din fonta sau va putem realiza la comanda modelul solicitat.

Cos de gunoi – COD:MCG1

Cos de gunoi – COD:MCG1

Va recomandam cosurile de gunoi Art Decor, deoarece pe langa elementele de design sunt create astfel incat sa asigure un grad inalt de functionalitate precum si usurinta in utilizare…

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG2-A

Cos de gunoi alcatuit din: 1 recipient cilindric din tabla zincata, 3 picioare metalice,1capac metalic ambustisat prevazut cu balama pt deschidere, sipci decorative din lemn.

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG2-B

Cosul de gunoi este alcatuit dintr-un recipient cilindric, 3 picioare metalice si sipci decorative din lemn. Cosul de gunoi este ornamentat cu sipci decorative  din lemn de rasinoase.

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG3

Cos cu laterale din lemn uscat de rasinoase, cadru tubular metalic si cazan interior de tabla zincata. Dimensiuni Recipient: H=60 cm, Diametru =35 cm. Cos:H=110 cm…

Read More
Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-A  

Cos de gunoi metalic cu proprietati antivandal, lateral se poate atasa o scumiera. Se poate realiza in diferite culori sau se poate personaliza cu sigla firmei sau a institutiei la cererea clientului…

Read More
Cos de gunoi MCG4-A2

Cos de gunoi – COD:MCG4-A2  

Cos de gunoi cu scrumiera realizat din structura metalica si laterale din tabla decupata pe CNC. Dimensiuni: L 50 cm x l 50 cm x H 98 cm; Capacitate:60l.

Read More
Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-B 

Cos de gunoi cu structura metalica si rigle decorative din lemn. Cosul este prevazut cu cazan interior de tabla zincata, capac rabatabil din table de otel.

Read More
Cos de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG4-B dublu

Cos de gunoi dublu pentru colectare selectiva realizat din structura metalica si elemente decorative din rigle de lemn , cu doua cuve interioare din tabla zincata.

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG6

Cos de gunoi cu suport confectionat din tabla de otel cu elemente de ancorare si fixare în beton. Este prevazut cu gauri pentru scurgerea  apei si usurarea operatiei de spalare..

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG7-A

Cos de gunoi pentru stalp, forma semicerc, confectionat din tabla expandata. Cosul este prevazut cu capac din tabla de otel, avand recipient rabatabil…

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG7-B

Cos de gunoi cu forma semicerc, avand recipient rabatabil. Cosul este confectionat din tabla perforata cu grosimea de 1 mm. Acesta este prevazut cu capac din tabla de otel si scrumiera metalica laterala.

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG8

Cos de gunoi din lemn cu laterale din B.A. turnat.Dimensiuni: L: 0.56 x l: 0.50 x H: 0.90 m

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG9-A

Cos de gunoi realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata, si capac din tabla decapata. Dimensiuni orificiu capac :L 31,3 x l 10 cm; Capacitate– 80 l…

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD:MCG9-B

Cos de gunoi realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata si capac din tabla decapata. Dimensiuni: L 0.37m x l 0.37m x H 1M.

Read More
Cosuri de gunoi

Cos de gunoi – COD: MCG10

Cos de gunoi dublu pentru colectare selectiva realizat din beton armat cu finisaj aparent de piatra spalata si capac din tabla decapata.

Read More
<<< Mobilier urban