Foisor pentru gradina

Foisor pentru gradina – Foisoare din lemn

Foisor pentru gradina - Foisoare din lemn

Foisor cu bancute si masa – COD: MUFMB

Foior din lemn cu acoperis din sindrila bituminoasa. Constructia foisorului este realizata din lemn uscat de rasinoase. Dimensiuni LxlxH: 192x187x252 cm.

Foisor pentru gradina - Foisoare din lemn

Foisor cu bancute si masa – COD: MUFHEX

Foisor hexagonal confectionat din grinda stratificata de rasinoase. Diametrul exterior: 460 cm;  L latura foisor: 200 cm;  H interioara: 220 cm;  Inaltime gard lateral: 100 cm;  H totala: 340 cm.

foisoare gradina

Foisor din lemn – COD PRODUS: MUFO

Constructie realizata din lemn cu acoperis din sindrila bituminoasa. Dimensiuni: L:6mxl:6mxH2.40m.

foisor leagan

Foisor leagan hexagonal – COD: MUFHEX

Foisor/ Leagan hexagonal cu 5 bancute – Foisor hexagonal realizat din grinzi din lemn stratificat, cu sectiune de 10×10 cm.

Despre calitatea produselor Art Decor

Calitatea produselor de mobilier urban reprezinta capacitatea acestora de a-si indeplinii functiile astfel o banca de parc pe langa latura sa estetica trebuie sa fie si ergonomica si sa satisfaca nevoia de relaxare si odihna a oamenilor care o folosesc.

In notiunea de calitate se includ: durabilitatea, siguranta, precizia, usurinta de folosire si reparare. Fiecare din acesti parametrii ai calitatii se regasesc in caracteristicile tehnice, si functionale ale elementelor de mobilier, ele reflecta anumite specificatii tehnice si anumite servicii oferite consumatorului, cum ar fi de exemplu garantia pe care Art Decor o acorda pentru produsele furnizate si montate care nu este mai mica de 24 de luni.

Din perspectiva marketingului calitatea este un factor foarte important si trebuie masurata prin prisma perceptiei consumatorilor.  Astfel cand se concepe un produs de mobilier urban se  stabileste din primul moment  un anumit nivel al calitatii care sa sustina pozitia produsului pe piata tinta , calitatea fiind astfel un factor foarte important de pozitionare.

Calitatea produselor este un punct de mare importanta in strategia practicata de Art Decor atât în conceptia cât si în executia elementelor de mobilier urban si a elementelor de joaca pentru copii.

Datorita faptului ca produsele sunt destinate spatiilor publice acestea trebuie sa prezinte niste trasaturi calitative deosebite atât la nivelul esteticii cât si la nivelul functionalitatii, executiei, materialelor utilizate si a rezistentei în timp.

În ceea ce privesc elementele de joaca pentru copii calitatea este un element definitoriu aici punandu-se un accent deosebit pe siguranta in utilizare, pe materialele folosite si pe siguranta zonelor de impact.

Un alt element legat de produs il prezinta ambalarea produselor , in cazul mobilierului urban aceasta fiind doar pentru protectia elementelor in timpul transportului si depozitarii.

Save

Save