Foisor

Foisor 2017-01-20T10:12:00+00:00

Mobilier Urban – Foisor din lemn

Foisor din lemn – constructie realizata din lemn cu acoperis din sindrila bituminoasa.Dimensiuni: L:6mxl:6mxH2.40m.Calitatea produselor este un punct de mare importanta in strategia practicata de Art Decor atât în conceptia cât si în executia elementelor de mobilier urban si a echipamentelor de joaca pentru copii.

Despre calitatea produselor Art Decor

Calitatea produselor de mobilier urban reprezinta capacitatea acestora de a-si indeplinii functiile astfel o banca de parc pe langa latura sa estetica trebuie sa fie si ergonomica si sa satisfaca nevoia de relaxare si odihna a oamenilor care o folosesc.

In notiunea de calitate se includ: durabilitatea, siguranta, precizia, usurinta de folosire si reparare. Fiecare din acesti parametrii ai calitatii se regasesc in caracteristicile tehnice, si functionale ale elementelor de mobilier, ele reflecta anumite specificatii tehnice si anumite servicii oferite consumatorului, cum ar fi de exemplu garantia pe care Art Decor o acorda pentru produsele furnizate si montate care nu este mai mica de 24 de luni.

Din perspectiva marketingului calitatea este un factor foarte important si trebuie masurata prin prisma perceptiei consumatorilor.  Astfel cand se concepe un produs de mobilier urban se  stabileste din primul moment  un anumit nivel al calitatii care sa sustina pozitia produsului pe piata tinta , calitatea fiind astfel un factor foarte important de pozitionare.

Calitatea produselor este un punct de mare importanta in strategia practicata de Art Decor atât în conceptia cât si în executia elementelor de mobilier urban si a elementelor de joaca pentru copii.

Datorita faptului ca produsele sunt destinate spatiilor publice acestea trebuie sa prezinte niste trasaturi calitative deosebite atât la nivelul esteticii cât si la nivelul functionalitatii, executiei, materialelor utilizate si a rezistentei în timp.

În ceea ce privesc elementele de joaca pentru copii calitatea este un element definitoriu aici punandu-se un accent deosebit pe siguranta in utilizare, pe materialele folosite si pe siguranta zonelor de impact.

Un alt element legat de produs il prezinta ambalarea produselor , in cazul mobilierului urban aceasta fiind doar pentru protectia elementelor in timpul transportului si depozitarii.

Save

Save

<<< Mobilier urban

Save

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Real Time Web Analytics