JARDINIERE

Jardiniere. Mobilier Urban

Jardinierele Art Decor pot fi fabricate din metal sau beton compact si omogen. Cele metalice sunt realizate din otel sau aluminiu, iar cele din beton compact sunt obtinute prin vibropresare, astfel incat sa aiba o foarte buna rezistenta la inghet si dezghet.

Ambele tipuri de jardiniere sunt ideale pentru decorarea spatiilor amenajate, oferind posibilitatea de a planta flori si arbusti ornamentali pentru a imbogati estetica locului. De asemenea, jardinierele pot fi folosite si pentru a delimita spatiile, a crea zone verzi in zonele urbane sau pentru a oferi un element decorativ deosebit intr-un spatiu comercial sau rezidential.

Jardinierele Art Decor sunt disponibile in diferite dimensiuni, forme si culori, pentru a se potrivi cu orice tip de amenajare si stil. In plus, acestea sunt concepute pentru a fi usor de intretinut si de curatat, astfel incat sa te poti bucura de frumusetea lor timp indelungat.

Jardiniere din beton

Jardiniere din beton – Cod: MUJBH

Ansamblu de mobilier multifunctional, realizat din beton: jardiniera/banca. Poate fi utilizat in configuratii diferite in functie de preferinte si spatiul disponibil. Dimensiuni/ bucata: Lungime/ latura: 39cm; H= 43 cm; Diametru: 78cm.

Jardiniera metalica stradala

Jardiniera metalica – Cod: MUJM1

Jardiniera realizata din tabla decupata. Structura din profil de otel si ghiveci interior din tabla zincata. Dimensiuni: L 56 cm x l 56 cm x H 45 cm; Vol pamant 50 l.

Jardiniere metalice

Jardiniera metalica – Cod: MUJ1

Jardiniera realizata din structura metalica, vopsita in camp electrostatic, prevazuta cu talpi pentru fixarea in beton/pavaj/asfaltDimensiuni: : 56x56x45….

Jardiniere hexagonale pentru flori

Jardiniera din beton – Cod: MUJ2

Jardiniera hexagonala sau dreptunghiulara este realizata din beton vibropresat si finisat in diferite forme, dimensiuni H 0,8m x l 0,3 m x L 1 m.

Jardiniere flori

Jardiniera din Lemn – Cod: MUJ3

Jardiniera realizata din lemn. Dimensiuni LxlxH: 62cm x 62cm x 60cm

Jardiniere plante

Jardiniera din Beton – Cod: MUJ4

Jardiniera realizata din beton armat cu finisaj de piatra spalata. Dimensiuni LxlxH: 45x45x60cm

Jardiniere Art Decor

Jardinierele Art Decor sunt o alegere excelenta pentru a adauga o nota de eleganta si stil spatiului tau. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, forme si stiluri, astfel incat sa poti gasi cu usurinta ceva care sa se potriveasca decorului tau. Jardinierele Art Decor sunt fabricate din materiale care le confera o durabilitate si rezistenta sporita la intemperii.

Aceste jardiniere sunt ideale pentru decorarea interioarelor, precum si a spatiilor publice si private in aer liber, cum ar fi curtile, gradinile, aleile din parcuri sau parcarile. In plus, datorita formelor creative si interesante, aceste jardiniere sunt capabile sa atraga atentia si sa adauge un plus de frumusete in orice locatie.

In ceea ce priveste marimea jardinierei, este important sa alegi o dimensiune potrivita pentru plantele pe care le vei cultiva. Daca alegi o jardiniere prea mica, plantele vor fi sufocate si nu vor creste corespunzator. In schimb, o jardiniere prea mare poate fi dificil de manevrat si de mutat, in functie de necesitatile tale.

In final, atunci cand alegi jardinierele Art Decor, poti fi sigur ca vei adauga o nota de eleganta si stil spatiului tau, in timp ce oferi un mediu perfect pentru a creste plante frumoase si sanatoase.