Pergole

Pergole 2017-03-07T11:26:19+00:00

Mobilier Urban – Pergole

Art Decor va poate realiza la comanda diferite modele de pergole din lemn, terase, pavilioane sau constructii din lemn.Pergola propusa de Art Decor, este o constructie usoara într-un parc sau într-o gradina, fiind realizata dintr-o retea de grinzi de lemn sustinute de siruri de coloane, de stâlpi, pe care se întind plante agatatoare decorative.

Banci din lemn-Pergole   Mobilier urban banci

Despre design-ul produselor realizate de Art Decor

Designul produsului reprezinta primul pas catre obtinerea unui avantaj concurential, productia de mobilier urban fiind un sector productiv care se bazeaza foarte mult pe designul produselor si pe integrarea acestora in spatiul urbanistic.

De cele mai multe ori designul atrage sau respinge consumatorii. Ca expresie a esteticii, designul unui element de mobilier urban  reprezinta o combinatie optima sub aspectele formelor, dimensiunilor, culorilor, materialelor utilizate si amplasarii spatiale, strans legata de aspectele functionale ale produsului, pe care le amplifica.

Mobilierul urban este un produs special datorita faptului ca el este destinat spatiilor urbane pentru infrumusetarea si utilarea acestora ceea ce presupune de multe ori ca designul produsului sa fie realizat in functie de spatiul caruia se adreseaza si in care trebuie sa se integreze.

Art Decor a acordat de la bun inceput o importanta deosebita designului produselor si capacitati acestora de a se integra in spatiul in care sunt amplasate din acest motiv majoritatea contractelor incheiate au avut produse dedicate din punct de vedere al designului.

Legat de design  se afla stilul produsului. Stilul produsului arata de fapt infatisarea produsului dar nu face in mod necesar ca produsul sa dobandeasca performante mai bune din acest motiv un alt element foarte important este calitatea produselor de mobilier urban.

Save

<<< Mobilier urban

„Locuri de joaca pentru copii de interior si exterior”

„Locurile de joaca pentru copii sunt din ce în ce mai cautate motivul acestora fiind si o evolutie în crestere fantastica în ultima perioada, atingând standarde foarte ridicate de siguranta.

Pe lânga echipamentele tematice care confera o siguranta sporita este importanta si aspectul complexului de joaca si integrarea lor în peisaj. Si nu credeti ca culorile cele mai vii asigura atractivitatea unui loc de joaca, ci si îmbinarea lor armonioasa si integrarea în peisaj.

Echipamentele de joaca se gasesc într-o gama variata de modele acestea fiind compuse din seturi modulare ce se pot combina cu usurinta pentru a crea spatii unice pentru dezvoltarea atât de necesara a capacitatilor sociale, individuale, cognitive si motrice ale celor mai mici…” Sursa articol: http://istvanbertalan.blogspot.com

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Real Time Web Analytics