Pergole din lemn – Mobilier Urban

Pergole din lemn. Art Decor va poate realiza la comanda diferite modele de pergole din lemn, terase, pavilioane sau constructii din lemn. Pergola propusa de Art Decor, este o constructie usoara intr-un parc sau intr-o gradina, fiind realizata dintr-o retea de grinzi de lemn sustinute de siruri de coloane, de stalpi, pe care se pot intinde plante agatatoare decorative.

pergole din lemn

Pergola din lemn – COD PRODUS: MUPE. 

Pergola cu structura din lemn uscat de rasinoase. Protectia solara/umbra este asigurata de lamele de lemn dispuse transversal si longitudinal Dimensiuni LxlxH: 300 x 200 x 220 cm.

Read More
Pergole lemn

Pergola pentru banci – COD: MUPEB

Pergola cu structura din lemn uscat de rasinoase. Stalpi lemn cu sectiunea de 10 x10 cm. Dimensiuni LxlxH: 400 x 150 x 220 cm.

Read More

Despre design-ul produselor realizate de Art Decor

Designul produsului reprezinta primul pas catre obtinerea unui avantaj concurential, productia de mobilier urban fiind un sector productiv care se bazeaza foarte mult pe designul produselor si pe integrarea acestora in spatiul urbanistic.

De cele mai multe ori designul atrage sau respinge consumatorii. Ca expresie a esteticii, designul unui element de mobilier urban  reprezinta o combinatie optima sub aspectele formelor, dimensiunilor, culorilor, materialelor utilizate si amplasarii spatiale, strans legata de aspectele functionale ale produsului, pe care le amplifica.

Mobilierul urban este un produs special datorita faptului ca el este destinat spatiilor urbane pentru infrumusetarea si utilarea acestora ceea ce presupune de multe ori ca designul produsului sa fie realizat in functie de spatiul caruia se adreseaza si in care trebuie sa se integreze.

Art Decor a acordat de la bun inceput o importanta deosebita designului produselor si capacitati acestora de a se integra in spatiul in care sunt amplasate din acest motiv majoritatea contractelor incheiate au avut produse dedicate din punct de vedere al designului.

Legat de design  se afla stilul produsului. Stilul produsului arata de fapt infatisarea produsului dar nu face in mod necesar ca produsul sa dobandeasca performante mai bune din acest motiv un alt element foarte important este calitatea produselor de mobilier urban.

Save

<<< Mobilier urban