Statie de autobuz – mobilier urban estetic si functional

Spatiile publice ale oraselor sunt locuri frecventate de o multime de cetateni si turisti, iar mobilierul urban joaca un rol important pentru confortul acestora. Orice mobilier urban trebuie sa imbine functionalitatea cu aspectul estetic placut, iar statiile de autobuz de la Art Decor nu fac exceptie. Transportul public in comun reprezinta o solutie avantajoasa pentru cetateni, motiv pentru care si statiile de autobuz trebuie sa fie amenajate in conformitate cu serviciile oferite de liderii fiecarui oras.

O statie de autobuz trebuie sa indeplineasca doua functii elementare: adapost impotriva soarelui puternic si precipitatiilor, dar si informarea cetatenilor. Spatiul de afisaj incorporat in design-ul acestor constructii nu trebuie sa lipseasca. De ce? Pentru ca cetatenii trebuie sa fie la curent in mod constant cu programul si traseul autobuzelor, cu harta orasului, dar si diverse anunturi importante sau publicitate.

Pentru ca statiile de autobuz sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, materialele folosite au o importanta deosebita. Realizate din policarbonat celular, coplast si otel, statiile de autobuz Art Decor sunt rezistente si deosebit de estetice. Acestea sunt alcatuite din 4 casete (2 laterale si doua pe interior), iar casetele permit schimbarea afiselor de interes public cu usurinta. Dimensiunile de L: 4 m x l: 1.40 m x H: 2.20 m permite adapostirea unui numar suficient de persoane, statiile fiind destul de generoase din punct de vedere al spatiului.

Structura metalica care sustine peretii laterali si acoperisul este realizata din otel zincat, fiind de asemenea vopsita in camp electrostatic. Acest tratament chimic ofera otelului protectie la coroziune, dat fiind ca adapostul este amplasat in spatiu liber. In plus, statiile de autobuz sunt realizate in asa fel incat eventualele acte de vandalism sa nu aiba efecte negative serioase asupra acestora.

Aceste adaposturi multifunctionale au o structura testata in timp si ofera cetatenilor conditii excelente de asteptare a mijloacelor de transport.  Ele sunt prevazute cu banci destinate in special  varstnicilor si copiilor, dar si calatorilor care doresc sa stea jos pentru a se odihni.  Bancile au un aspect placut, sunt confortabile si pot gazdui cateva persoane.

Statiile de autobuz sunt realizate cu o structura simpla, dar totusi eleganta, acestea reusind sa indeplineasca toate cerintele la costuri cat mai reduse. In plus, sunt ideale pentru spatiile relativ inguste, designul fiind special gandit pentru astfel de spatii. Stabilitatea, durabilitatea si rezistenta in timp reprezinta principalele motive pentru care aceste statii de autobuz pot satisface pe oricine.

Statiile realizate de catre Art Decor sunt insotite de garantie pentru montaj si executie, calitatea fiind garantata. De asemenea, se poate opta si pentru servicii de conceptie si executie de materiale publicitare, precum si service.