Cod Produs: MUST-P

Statie de autobuz – mobilier urban estetic si functional

Statie de autobuz cod MUST-PO statie de autobuz este mai mult decat o simpla constructie care ofera adapost impotriva soarelui si a precipitatiilor. Ea trebuie sa fie un spatiu multifunctional, care sa ofere confort si informatii utile calatorilor. Design-ul unei statii de autobuz trebuie sa ia in considerare atat aspectul estetic, cat si functionalitatea, pentru a satisface nevoile si asteptarile publicului.

Statiile de autobuz de la Art Decor sunt un exemplu perfect de mobilier urban estetic si functional. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, care asigura durabilitatea si rezistenta la actele de vandalism. Structura metalica din otel zincat, vopsita in camp electrostatic, ofera protectie impotriva coroziunii, iar casetele din policarbonat celular si coplast sunt usor de inlocuit, permitand schimbarea afiselor cu usurinta.

Specificatii Tehnice

Statie de Autobuz – Mobilier Urban

Statie de autobuz realizata din structura de otel cu sectiunea:
-pentru picioare: 80x80x3 mm; legaturi: 40x40x2 mm; flanse din table de 5 mm prelucrate la CNC; diferite profile din tabla de 2mm.

Partea metalica este vopsita cu vopsea pulbere in camp electrostatic (vopsea cu pulbere de zinc + vopsea in nuanta RAL) si cu grund epoxidic si vopsea poliuretanica (lichid). Peretii sunt din sticla securizata de 8 mm cu prindere din inox. Acoperis din policarbonat celular de 8 mm, rezistent UV.

Statia este prevazuta cu sistem de iluminat cu banda LED de 12V, alimentat prin intermediul unui sistem fotovoltaic amplasat pe acoperisul statiei. Prezinta doua banci independente pe structura metalica cu sezut din rigle de molid cu sectiunea 44x80x1200mm, lemnul este tratat/impregnat in 3 straturi. Prinderea se va face pe fundatie de beton cu ancore.