Portofoliu Art Decor – Despre noi

Firma Art Decor este producatoare de echipamente de joaca si mobilier urban cu o experienta de peste 20 ani. Gama de produse este rezultatul unei activitati de proiectare si design proprie si este gandita sa raspunda intervalului de varsta 2-12 ani (in cazul echipamentelor de joaca).

Pentru produsele care nu fac parte din portofoliul firmei (parcuri cu o anumita tema, mobilier special creat pentru anumite spatii etc.) procesul de creatie incepe cu proiectarea fiecarui produs in parte in stransa legatura cu standardele pe care le urmam (SR EN 1176 partile 1-11 ce face referire la normele de executie si metode de incercare precum si SR EN 1177 ce descrie suprafete de impact).

Dupa ce un produs nou este proiectat urmeaza realizarea unui prototip care este supus incercarilor si testelor.Daca produsul se dovedeste sigur in utilizare si este rezistent el este supus agrementarii de catre autoritatile abilitate dupa care poate intra in productia  de serie.

Gratie unei experiente semnificative si a unei echipe profesioniste putem crea echipamente de joaca cu diferite tematici si grade de complexitate raspunzand astfel celor mai diverse cerinte in conditii de deplina siguranta.