Rastel biciclete - Mobilier urban

Rastel Biciclete

1. Suport Rastel Biciclete – cod MURB2. Rastel cu trei locuri pentru biciclete format din suport metalic si picioare din beton. Dimensiuni: LxlxH: 150x50x50cm. Mobilier stradal.

Rastel 5 Biciclete

2. Rastel 5 Biciclete – cod MURB3. Rastel cu cinci locuri pentru biciclete format din suport metalic si picioare din beton. Dimensiuni: LxlxH: 200x50x50cm. Mobilier Stradal.

Save

3. Rastel bicicleta simplu – Suport simplu din teava de otel ø2,7 cm , curbata, protejata prin vopsele non-toxice. Dimensiuni LxlxH: 21x11x56 cm.

Rastel bicicleta metalic

4. Rastel Biciclete 3 posturi – Modul de rastel pentru biciclete realizat din structura metalica cu 3 posturi .Dimensiune: L=100 cm.

Rastel biciclete

5. Rastel biciclete in forma de cerc. Arcurile de parcare sunt din bara metalica cu diametrul de 20 mm si sunt insurubate pe un cadru de baza din metal. Cadrele individuale sunt prinse la sol de un placaj din piatra naturala de 25 mm.

Mobilier urban – stradal

Prin mobilier urban se întelege suma obiectivelor care înfrumuseteaza o asezare umana, facând posibila folosirea deplina a spatiilor orasenesti, precum: fântâni decorative cu jocuri de ape, tribune, statui, chioscuri, tonete, adaposturi în statii de autobuz, jardiniere, cabine de telefon, ceasuri electronice, pasarele, rampe si scari pentru pietoni, locuri de joaca pentru copii, cosuri de gunoi, banci, mese de sah sau table, mese de tenis, pergole, foisoare din lemn, rastel biciclete, aparate de fitness pentru exterior, lampadare, jocuri de lumini etc.

În prezent se considera ca dezvoltarea urbana este asociata si cu dezvoltarea mobilierului urban si a componentelor lui. Mobilierul urban reprezinta un element de confort al spatiilor publice, un element de strict necesitate, indispensabil tuturor localitatilor urbane sau rurale.

Activitatea pe care Art Decor o desfasoara în domeniul mobilierului urban porneste de la proiectarea elementelor pâna la productia lor de serie.

Drumul pe care un produs nou îl parcurge de la stadiul de proiect pâna la intrarea lui în productie este destul de lung si laborios si presupune respectarea unui set de regului privind functionalitatea, estetica, ergonomia, utilitatea, usurinta in utilizare si capacitea materialelor de a interactiona si de a rezista in timp.

Conceperea unui element de mobilier urban  presupune stabilirea avantajelor si beneficiilor oferite de acesta . Aceste avantaje si beneficii sunt comunicate si oferite prin intermediul atributelor produsului precum: calitate, tresaturi (caracteristici) design, stil si alte elemente specifice elementelor de mobilier urban.

Designul produsului reprezinta primul pas catre obtinerea unui avantaj concurential, productia de mobilier urban fiind un sector productiv care se bazeaza foarte mult pe designul produselor si pe integrarea acestora in spatiul urbanistic. De cele mai multe ori designul atrage sau respinge consumatorii.

Ca expresie a esteticii, designul unui element de mobilier urban  reprezinta o combinatie optima sub aspectele formelor, dimensiunilor, culorilor, materialelor utilizate si amplasarii spatiale, strans legata de aspectele functionale ale produsului, pe care le amplifica.

Mobilierul urban este un produs special datorita faptului ca el este destinat spatiilor urbane pentru infrumusetarea si utilarea acestora ceea ce presupune de multe ori ca designul produsului sa fie realizat in functie de spatiul caruia se adreseaza si in care trebuie sa se integreze.

Art Decor a acordat de la bun inceput o importanta deosebita designului produselor si capacitati acestora de a se integra in spatiul in care sunt amplasate din acest motiv majoritatea contractelor incheiate au avut produse dedicate din punct de vedere al designului.

Legat de design  se afla stilul produsului. Stilul produsului arata de fapt infatisarea produsului dar nu face in mod necesar ca produsul sa dobandeasca performante mai bune din acest motiv un alt element foarte important este calitatea produselor de mobilier urban.

Calitatea produselor de mobilier urban reprezinta capacitatea acestora de a-si indeplinii functiile astfel o banca de parc pe langa latura sa estetica trebuie sa fie si ergonomica si sa satisfaca nevoia de relaxare si odihna a oamenilor care o folosesc.

In notiunea de calitate se includ: durabilitatea, siguranta, precizia, usurinta de folosire si reparare. Fiecare din acesti parametrii ai calitatii se regasesc in caracteristicile tehnice,    si functionale ale elementelor de mobilier, ele reflecta anumite specificatii tehnice si anumite servicii oferite consumatorului, cum ar fi de exemplu garantia pe care Art Decor o acorda pentru produsele furnizate si montate care nu este mai mica de 24 de luni.

Din perspectiva marketingului calitatea este un factor foarte important si trebuie masurata prin prisma perceptiei consumatorilor.  Astfel cand se concepe un produs de mobilier urban se  stabileste din primul moment  un anumit nivel al calitatii care sa sustina pozitia produsului pe piata tinta , calitatea fiind astfel un factor foarte important de pozitionare.

Calitatea produselor este un punct de mare importanta in strategia practicata de Art Decor atât în conceptia cât si în executia elementelor de mobilier urban si a elementelor de joaca pentru copii. Datorita faptului ca produsele sunt destinate spatiilor publice acestea trebuie sa prezinte niste trasaturi calitative deosebite atât la nivelul esteticii cât si la nivelul functionalitatii, executiei, materialelor utilizate si a rezistentei în timp.

În ceea ce privesc elementele de joaca pentru copii calitatea este un element definitoriu aici punandu-se un accent deosebit pe siguranta in utilizare, pe materialele folosite si pe siguranta zonelor de impact.

Un alt element legat de produs il prezinta ambalarea produselor , in cazul mobilierului urban aceasta fiind doar pentru protectia elementelor in timpul transportului si depozitarii.

Etichetarea produselor se face direct pe elemente prin elemente metalice gravate cu denumirea si sigla firmei, adresa, denumirea respectivului produs si lotul din care face parte. Pentru elementele de joaca pentru copii suplimentar fata de datele de identificare vor mai fi pozitionate vizibil si specificatii privind securitatea in utilizare.

Pe langa elementele de identificare prezente pe produse, mobilierul urban este insotit si de fise tehnice privind montajul produselor, zonele de siguranta de care acestea au nevoie precum si certificate de conformitate si garantie emise de catre Art Decor în calitate de producator.

Politica de garantie a firmei Art Decor completeaza, la randul ei, setul de mijloace prin care  se straduieste sa devina tot mai competitiva pe piata.

Garantia reprezinta prelungirea responsabilitatii firmei, un interval de timp determinat, dincolo de momentul vanzarii, privitoare la functionarea unui echipament de joaca pentru copii sau a unui element de mobilier urban in raport cu caracteristicile stipulate in documentatia tehnica furnizata in momentul livrarii produselor.

Facilitatile acordate pe perioada de garantie sunt elemente de natura a spori gradul de incredere a cumparatorului fata de produsele firmei Art Decor, contribuind la fidelizarea clientelei proprii si la sporirea notorietatii marcii si produselor pe care aceasta le promoveaza.

Politica pe care o adopta Art Decor fata de service este una de promovare astfel sunt prezentate clientilor facilitatile puse la dispozitie de firma prin serviciile de mentenanta si beneficiile pe care acestea le ofera .

Serviciile de mentenanta pe care Art Decor le ofera clientilor creaza un avantaj fata de concurenta în situatia în care acestea sunt din ce în ce mai cautate si mai bine vândute.

Mentenanta produselor de mobilier urban si echipamentelor de joaca pentru copii este foarte importanta datorita faptului ca aceste servicii trebuie realizate de o firma specializata care sa remedieze în cel mai scurt timp si în cel mai profesionist mod orice defectiune aparuta fie din cauza unei utilizari excesive fie din cauza unor actiuni de vandalism.

Privacy Policy