Rastel biciclete – Mobilier urban

Rastel biciclete – Mobilier urban

Rastel Biciclete

1. Suport Biciclete – Rastel 

Cand vine vorba de depozitarea bicicletelor tale pretioase, un suport bicicleta marca Art Decor reprezinta o piesa de rezistenta care imbina in mod armonios arta si utilitatea.

Rastel Biciclete

2. Suport Rastel Biciclete – cod MURB2

Rastel cu trei locuri pentru biciclete format din suport metalic si picioare din beton. Dimensiuni: LxlxH: 150x50x50cm. Mobilier stradal.

Rastel 5 Biciclete

3. Rastel 5 Biciclete – cod MURB3

Rastel cu cinci locuri pentru biciclete format din suport metalic si picioare din beton. Dimensiuni: LxlxH: 200x50x50cm.

Save

4. Rastel bicicleta simplu

Suport simplu din teava de otel ø2,7 cm , curbata, protejata prin vopsele non-toxice. Dimensiuni LxlxH: 21x11x56 cm.

Rastel bicicleta metalic

5. Rastel Biciclete 3 posturi

Modul de rastel pentru biciclete realizat din structura metalica cu 3 posturi .Dimensiune: L=100 cm.

Rastel biciclete

6. Rastel biciclete in forma de cerc

Arcurile de parcare sunt din bara metalica cu diametrul de 20 mm si sunt insurubate pe un cadru de baza din metal. Cadrele individuale sunt prinse la sol de un placaj din piatra naturala de 25 mm.

Mobilier Urban Art Decor

Mobilierul urban reprezinta un element important in decorarea si amenajarea spatiilor urbane, avand un rol important in crearea unui mediu placut si functional pentru cetateni. In ceea ce priveste mobilierul stradal, acesta poate fi definit ca fiind ansamblul de obiecte si elemente de mobilier urban care sunt amplasate in zonele publice ale orasului, cum ar fi strazile, parcurile, pietele, statiile de autobuz etc.

Printre cele mai comune elemente de mobilier urban stradal se numara bancile publice, care ofera oportunitatea de a sta si de a se odihni in timpul plimbarilor, cosurile de gunoi, care contribuie la mentinerea curateniei in oras, jardinierele si pergolele cu plante ornamentale, care adauga culoare si frumusete spatiilor urbane, dar si foisoarele care ofera comunitatii un refugiu perfect pentru socializare.

In concluzie, mobilierul urban stradal joaca un rol important in amenajarea si decorarea spatiilor urbane, contribuind la crearea unui mediu functional si placut pentru cetateni pentru perioade indelungate de timp.