SET MASA CU BANCI

Set masa cu banci – Mobilier Urban

masa cu banci

Masa de sah cu bancute – cod MUMS1

Masa de sah cu doua bancute realizate din beton. Sezutul bancutelor este realizat din rigle de lemn uscat de rasinoase. tratat cu impregnant pe baza de apa in doua straturi. Dimensiuni Banca: LxlxH: 80 x 40 x 45 cm. H total masa sah: 76 cm.

set masa cu banci

Masa sah cu 4 bancute – COD: MUMS2

Masa cu banci din beton si sezut din lemn, confectionate dintr-un material rezistent la intemperii. Dimensiuni Banca: LxlxH: 80 x 40 x 45 cm. H total masa sah: 76 cm.

Seturi mese cu banci din lemn

Masa exterior cu banci – COD: MUMB1

Masa si banci set cu structura metalica ideale pentru parcuri si spatii publice sau private. Dimensiuni masa: L =1.60 m; Latime = 0.9 m. Dimensiuni banci: L: 1.50 m; Latime = 0.60 m; H: 0.45 m.

Mese si banci din lemn

Set masa cu banci din lemn – COD: MUMB2 

Ideale pentru curti si gradini. Masa cu doua banci realizate din lemn stratificat de rasinoase, cu structura din lemn. Dimensiuni masa LxlxH: 1.6 x 0,8 x 0,9 m. Dimensiuni banca LxlxH: 1,5 x 0,32 x 0,45 m.

masa cu banci din lemn

Masa cu banci din lemn – cod MUMB3

Masa cu doua banci realizate din lemn stratificat de rasinoase, cu structura din lemn. Lemnul este tratat cu impregnant pe baza de apa. Dimensiuni LxlxH: 1.4 x 1.2 x 0.52 m.

masa cu banci din lemn

Masa cu banci din fonta – cod MUMB4

Set masa si banci realizate din lemn de rasinoase, cu structura din fonta. Dimensiuni masa LxlxH: 180x60x80 cm. Dimensiuni banci LxlxH: 160 x 55 x 76 cm. Mobilier Gradina.

Mobilier Urban – Set Masa cu Banci

Aceste mese cu banci Art Decor sunt un mobilier urban excelent pentru a fi folosit in zonele publice, cum ar fi aleile pietonale, parcuri sau locurile de joac? din spatele blocurilor, dar si in curtile si gradinile private. Sunt realizate din materiale durabile si rezistente la intemperii, pentru a face fata conditiilor meteo variabile.

Setul este format dintr-o masa si doua sau patru banci, toate avand un design elegant si modern, care il fac sa se potriveasca perfect cu peisajul urban sau natural si sa devina un punct de atractie in zona in care este amplasat.

Acest mobilier urban este ideal pentru a crea un spatiu de relaxare si socializare pentru oameni de toate varstele. Fie ca este amplasat intr-un parc, intr-o curte sau gradina, acestea vor oferi o experienta placuta si confortabila pentru cei care le folosesc.