Spatiu de joaca Labirint pentru parcuri

1. Spatiu de joaca Labirint realizat la Urziceni – COD: CJLAB1 – acest spatiu de joaca este format din 8 tobogane, 10 turnulete, elemente de catarare, bara verticala tip “pompieri”, trecere tip cub, doua poduri tubulare cu hublou, platforme inclinate, elemente decorative, panouri decorative si scari acces. Dimensiuni: H 4m x l 7,5m x L 12 m; Suprafata de siguranta: 10,5 m x 15,13 m.

2. Spatiu de joaca Labirint realizat in Botosani – Cod: CJLAB2 – Element de joaca format din zece turnuri si 7 tobogane: cu doua turnuri: cu doua turnuri deschise un tobogan tubular, trei tobogane deschise, un tobogan spirala, doua tobogane duble, poduri inclinate, podulete tubulare si scari de acces.  Inaltimea platformelor este de 1,7m, 1,5 m , 1,2 m si 1 m. Dimensiuni LxlxH: 15 m x 9 m x 4 m. Suprafata de siguranta Lxl: 18 m x 12 m.

spatiu de joaca Labirint
spatiu de joaca Labirint

„Parcurile sunt locurile care fac orice oras mai frumos”

„Toate orasele ar trebui sa aiba parcuri cat mai frumoase. Acestea sunt detaliile care intotdeauna fac un oras sa fie cat mai frumos. De ce? In primul rand deoarece in parcuri se gaseste viitorul oraselor respective si cele mai frumoase suflete unde bucuria si pofta de viata nu se pierde niciodata. Copiii nostri trebuie sa fie mereu fericiti si trebuie sa aiba locuri de joaca unde sa se poata distra in voie…

Sursa articol: http://www.printtoblog.com/