COD: CJLAB

 Spatiu de joaca Labirint pentru parcuri

Spatiu de joaca Labirint. Ansamblu de joaca complex pentru copii cu varsta intre copii cu varsta intre 4-14 ani. Element de joaca format din zece turnuri si 7 tobogane: cu doua turnuri turnuri deschise, tobogan tubular, trei tobogane deschise, un tobogan spirala, doua tobogane duble, poduri inclinate, podulete tubulare si scari de acces.

Ansamblu cu structura din lemn, tobogane din poliester armat cu fibra de sticla, acoperis metalic si diverse accesorii din material compozit.
Lemnul este tratat cu impregnant pe baza de apa in doua straturi pentru protectie UV/intemperii. Toate componentele sunt protejate cu vopsele non-toxice.

Inaltime platformelor este de 1,7m, 1,5 m , 1,2 m si 1 m. Dimensiuni LxlxH: 15 m x 9 m x 4 m. Suprafata de siguranta Lxl: 18 m x 12 m.. Nr maxim utilizatori:42. Greutate utilizatori: 57 kg.

Save

Save

„Toate orasele ar trebui sa aiba parcuri cat mai frumoase. Acestea sunt detaliile care intotdeauna fac un oras sa fie cat mai frumos. De ce? In primul rand deoarece in parcuri se gaseste viitorul oraselor respective si cele mai frumoase suflete unde bucuria si pofta de viata nu se pierde niciodata. Copiii nostri trebuie sa fie mereu fericiti si trebuie sa aiba locuri de joaca unde sa se poata distra in voie.”