Cod Produs: MUST-V

Statie Autobuz – Mobilier Urban 

Statie autobuz cod MUST-VDesign-ul statiilor de autobuz de la Art Decor este simplu, dar elegant, fiind ideal pentru zonele rurale si urbane cu spatii relativ inguste. Acestea sunt insotite de garantie pentru montaj si executie, calitatea fiind garantata. De asemenea, se poate opta si pentru servicii de conceptie si executie de materiale publicitare, precum si service.

Dimensiunile generoase ale statiilor de autobuz permit adapostirea unui numar mare de persoane, iar bancile confortabile sunt ideale pentru cei care doresc sa se odihneasca in timpul asteptarii. De asemenea, spatiul de afisaj incorporat in design-ul statiilor este util pentru informarea publicului cu privire la programul si traseul autobuzelor, dar si cu alte informatii importante.

statie autobuz MUST-V

Statia de autobuz este realizata din structura metalica cu sectiuni patrate si dreptunghiulare, vopsite in camp electrostatic cu grund epoxidic si vopsea poliuretanica culoare gri antracit RAL 7016. Acoperisul este format din placi din policarbonat. Inchiderile sunt realizate din panouri de sticla securizata de 8mm.

Statiile de autobuz sunt dotate cu banci pentru odihna din lemn rasinos. Statia de autobuz poate fi montata pe orice fel de suprafata plana calculata sa suporte greutatea specifica la incarcare, cu fixare in suprafata dura.

Caracteristici tehnice:
Lungime 4800 mm; Latime 1200 mm; Inaltime 2420 mm; Geam securizat; Panou informativ