COD: CJ3T

Echipament de joaca – Trei turnuri cu doua tobogane

Ansamblu de joaca trei turnuri cu doua tobogane pt copii cu varsta intre 5-14 ani. Element de joaca format din trei acoperite, doua tobogane, un pod fix, un pod mobil si scara de acces. Suprafata alunecare tobogan: 2.5 m. Inaltimea platformelor este de 1,5m. Dimensiuni: H 3,2 m x L 5,9 m x l 3.9 m. Suprafata de siguranta: 8,9 m x 6,9 m. Numar maxim de utilizatori: 18. COD: CJ3T

Desi placerile micilor copii din zilele noastre sunt legate de jocurile pe i-Phone sau tableta, marea majoritate a oamenilor isi vor aduce aminte de momentele in care au urcat un tobogan, din punctul cel mai jos, pana in varful acestuia.

De asemenea, balansoarele, ce, desi sunt facute din lemn, plastic sau metalice, vor castiga mereu atentia micutilor, deoarece nu este nevoie de un singur prichindel care sa le foloseasca.

In acelasi timp, leaganul,  prinde foarte bine si ca element decorativ, oamenii simtindu-se atrasi sa isi cumpere un scranciob pentru a-l folosi cu familiile lor, in propria gospodarie, mai ales cand ei simt nevoia unei pauze de relaxare intr-un spatiu verde, intr-o dupa-amiaza ce vine dupa o zi obositoare petrecuta la munca.

Locurile de joaca sunt o sursa neincetata de placere si satisfacere a nevoilor copilaresti. Daca e sa ne gandim la copilariile noastre ne vom da seama de ce mereu vom avea o slabiciune cand vom auzi cuvantul leagan, intrucat ne simtim atrasi de lucrurile ce mereu ne-au facut sa ne simtim bine, chiar daca aveam o varsta frageda si lipsita de grijile stresului ce il intalnim astazi, in toate locurile de munca.

Trecerea timpului ne lasa doar cu impresia ca am imbatranit, insa niciodata nu suntem destul de batrani sa renuntam sa nu ne mai satisfacem nevoile telurice, legate de petrecerea timpului liber si de amintirea vremurilor in care abia ajungeam pana la vizorul usii.