Echipament de joaca – Trei turnuri cu doua tobogane

Ansamblu de joaca trei turnuri cu doua tobogane pt copii cu varsta intre 5-14 ani. Element de joaca format din trei acoperite, doua tobogane, un pod fix, un pod mobil si scara de acces.
Structura din lemn uscat de rasinoase tratat cu impregnant pe baza de apa in doua straturi (pentru protectie UV). Tobogan din poliester armat cu fibra de sticla.
Suprafata alunecare tobogan: 2.5 m. Inaltimea platformelor este de 1,5m. Dimensiuni: H 3,2 m x L 5,9 m x l 3.9 m. Suprafata de siguranta: 8,9 m x 6,9 m. Numar maxim de utilizatori: 18. COD: CJ3T

Echipamente de joaca pentru parcuri – Trei turnuri cu doua tobogane

Acestea reprezinta locul in care piticii vin impreuna cu parintii, de cele mai multe ori, sa isi petreaca timpul liber, pentru a-si consuma energia acumulata pe parcursul unei zile, sau a unei saptamani.

In aceste locuri de joaca gasim toboganul, acesta ne-a animat copilaria intr-un mod placut, fiind nelipsit din vietile multor prichindei, din toate timpurile.

Desi placerile micilor copii din zilele noastre sunt legate de jocurile pe i-Phone sau tableta, marea majoritate a oamenilor isi vor aduce aminte de momentele in care au urcat un tobogan, din punctul cel mai jos, pana in varful acestuia.

Cu toate ca , in principiu, acesta este destinat copiilor si acordarii atentiei cuvenite mititeilor, toboganul are si o activitate practica.
Il putem vedea pe fiecare casa sau bloc, unde tevile de scurgere a apei adunate pe acoperis, pana la baza cladirii reprezinta un adevarat tobogan cu apa, aceasta putand fi scanteia ce a declansat nebunia produsa de „jucaria” cu apa, inalnita in fiecare statiune a litoralului romanesc, si nu numai.

De asemenea, balansoarele, ce, desi sunt facute din lemn, plastic sau diferite metale, vor castiga mereu atentia micutilor, deoarece nu este nevoie de un singur prichindel care sa le foloseasca.

In acelasi timp, leaganul,  prinde foarte bine si ca element decorativ, oamenii simtindu-se atrasi sa isi cumpere un scranciob pentru a-l folosi cu familiile lor, in propria gospodarie, mai ales cand ei simt nevoia unei pauze de relaxare intr-un spatiu verde, intr-o dupa-amiaza ce vine dupa o zi obositoare petrecuta la munca.

Ornamental, leaganul are un loc aparte. Este privit cu ochi foarte buni si atragatori de catre mai toti oamenii, ce isi aduc aminte cand petrec ceva timp pe acest obiect, ca o data in viata lor au fost copii, si nu le-ar mai strica inca un moment in plus, pe care l-ar putea avea acolo. Totusi, aceasta este doar o nostalgie legata de trecerea timpului.

Concluzionand, toboganele sunt o sursa neincetata de placere si satisfacere a nevoilor copilaresti. Daca e sa ne gandim la copilariile noastre ne vom da seama de ce mereu vom avea o slabiciune cand vom auzi cuvantul ce reprezinta si tema acestui text, intrucat ne simtim atrasi de lucrurile ce mereu ne-au facut sa ne simtim bine, chiar daca aveam o varsta frageda si lipsita de grijile stresului ce il intalnim astazi, in toate locurile de munca.

Leaganul ne-a animat copilaria, din toate punctele de vedere, cu bune si cu rele, avand in vedere faptul ca o tinerete fara julituri este imposibila. Trecerea timpului ne lasa doar cu impresia ca am imbatranit, insa niciodata nu suntem destul de batrani sa renuntam sa nu ne mai satisfacem nevoile telurice, legate de petrecerea timpului liber si de amintirea vremurilor in care abia ajungeam pana la vizorul usii.