Turn cu tobogan drept – echipamente pentru copii

1. Echipament turn acoperit cu tobogan –  Cod:EJCtob
Echipament de joaca alcatuit din turn acoperit, cu scara de acces si tobogan. Structura din lemn tratat cu impregnant pe baza de apa in doua straturi, elemente decorative din plastic WPC si tobogan din poliester armat cu fibra de sticla. Suprafata de alunecare tobogan 2,5 m. Dimensiuni: H platforma 150 cm; LxlxH=415 x 95x 320 cm.

Casuta cu tobogan

2. Echipament turn cu tobogan drept-  Cod:EJTT
Echipament de joaca pentru copii – Turn cu tobogan drept si scara acces. Dimensiuni: H platforma: 170 cm, LxlxH=415 x 95 x 260 cm. Suprafata de siguranta: Lxl: 7 m x 4 m.

Turn cu tobogan drept

Despre tobogane 

Daca locurile din cartier nu ti se par destul de sigure pentru copilul tau sau daca vrei sa te relaxezi fara sa il supraveghezi permanent, locurile de joaca pentru copii reprezinta varianta ideala. Daca este vorba despre o zi in compania altor copii sau despre o petrecere aniversara, locurile de joaca special amenajate vin in ajutorul parintilor prin diversitate si facilitate,pentru ca sa-i bucure pe micuti.

Tobogane, calut pe arc, leagane   Tobogan drept

 Intr-un oras aglomerat, spatiul din fata blocului sau locurile din cartier sunt pline cu masini si nu permit intotdeauna sa iti lasi copilul sa se joace in voie. Trebuie sa fii mereu cu ochii pe acesta si sa il limitezi la o serie de activitati.

Locurile de joaca pentru copii au inceput sa ia amploare in randul parintilor si al copiilor, pentru ca imbina siguranta cu diferite activitati menite sa-i amuze pe cei mici. Interesante s-au dovedit a fi acele modulare cu tobogane tubulare, drepte sau circulare in care copiii aterizeaza in piscine pline de bile, copiii fiind foarte entuziasmati .

Astfel, in timp ce se sta la o cafea intr-un mall, se fac cumparaturi sau se deruleaza o intalnire de afaceri, copilul se poate juca intr-un loc de joaca supravegheat de catre personal specializat. Insa, cele mai optime si sanatoase locuri de joaca sunt cele in aer liber, deoarece dezvoltarea copilului este mai corecta din punct de vedere medical.

In plus, existenta unui spatiu de joaca, determina copilul sa nu mai petreaca timp la computer sau televizor si sa-si consume energia in aer curat, facand miscare, ceea ce este evident benefic pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa.

Daca cei care locuiesc in apartamente, trebuie sa se multumeasca cu un mini-spatiu de joaca pe covor si frecventarea parcurilor publice, cei care beneficiaza de spatiul unei curti au sansa sa organizeze un spatiu de joaca generos cu o multitudine de tobogane, cum ar fi: casute cu tobogane, tobogane cu turnuri sau leagane du tobogane.

Organizand un loc de joaca pentru copii in curtea casei , te asiguri ca vei avea un copil fericit , care petrece timp in aer curat, astfel si prietenii lui se vor simti bine cand vor veni in vizita astfel ii veti avea pe toti sub supraveghere, fara sa paraseaca perimetrul curtii.

Noi va dam cateva sugestii despre cum ar trebui sa fie un loc de joaca interesant, atractiv, dar sigur pentru a evita accidentele.
In ambele locuri de joaca cu spatiu inchis sau deschis, atractia principala este toboganul, care poate fi de mai multe feluri si amenajat sub diferite moduri.

Toboganele confectionate in prezent au in componenta un plastic atenuant la cazaturile copiilor conceput dupa standarde impuse,comparativ cu toboganele clasice, care sunt din tabla.

Deci, unui spatiu de joaca, nu-i pot lipsi cateva tobogane, care sa-l antreneze pe copil intr-un joc cu putina adrenalina. Satisfactia este implinita, cand pe langa aceste tobogane mai sunt si cateva anexe sau module suplimentare cum ar fi un tunel impletit sau cilindric, cub de catarare, obstacole oblice intercalate, cilindri sau diverse obstacole suspendate.

Cel mai adesea in constructia acestor tobogane este folosit polietilena sau fibra de sticla HDPE (polietilena de inalta densitate) confera o rezistenta marita la prezentele tobogane de copii. Un mare avantaj al acestui material consta in eliminarea posibilitatii unei contaminari a copiilor cu substante toxice. Spre deosebire de alte materiale similare, acesta este rezistent la UV si nu se decoloreaza. Elementele din polietilena vor arata ca noi si dupa multi ani de folosire. Turn cu tobagan

Vopsirea acestor tobogane este realizata prin procedeul de acoperire electrostatic si prin imprimarea unor nuante vivace, care sa asigure tandemul specific unui loc de joaca oferit copiilor ce sunt in cautare de astfel de bucurii.

In concluzie, materialele utilizate in constructia toboganelor indeplinesc standardele de siguranta in vigoare. Toate suprafetele sunt finisate, neexistând pericolul de intepare sau taiere (margini rotunjite si slefuite). Dupa realizare, toate componentele din polietilena sunt asamblate pentru a se indeparta bavurile.

Modelele de bouncere cu tobogan au un design deosebit si se preteaza pentru segmentul de varsta de la 3-7 ani avand dimensiuni relativ mici. Acestea permit copiilor sa se distreze sarind in aer. Aceste modele ofera si tobogane de diferite dificultati.

Toboganele de joaca propuse de magazinul nostru on-line sunt ideale in proiectele de locuri de joaca, in parcurile publice din orase, comune sau sate, in amenajarea spatiilor de joaca pentru gradinite si scoli cu clase primare, centre comerciale, hoteluri sau restaurante, centre pentru dezvoltarea copiilor si chiar in curtile oamenilor.

In ultima perioada curtile proprii sunt intr-o expansiune privind destinatia lor ca loc de joaca mai confortabil si mai sigur, fara alte restrictii din spatiile publice.