Echipamente pentru locurile de joaca – Cataratori

1 .Cataratori  – COD: EJCAT – ECHIPAMENT pentru catarat din lemn, realizat cu plase de catarare, bare de catarare si perete de escalada cu prize de alpinism. Grupa de vârsta: 6-12 ani. Dimensiuni: L: 9 mxl: 0,6 mx H: 2 m. Suprafata de siguranta: 4,2 mx 12,3 m.

Salva?i

Salva?i

Panouri escalada - cataratori
Cataratori

2. Panouri pentru escalada – Cataratoare patrata – COD: EJPE-B – compus din placa din lemn stratificat pe care sunt fixate prizele profesionale de alpinism si panou de escalada realizat din franghie cu insertie metalica (fixata cu ajutorul unor dispozitive speciale din plastic. Dimensiuni: L 1.45m x l 1.45m x H 2m. Suprafata de siguranta: 5,1 m x 5,1 m.

Save

3. Cataratori – COD: EJPE-A – Perete de alpinism prevazut cu prize de catarare si bare orizontale. Dimensiuni lxH: 400 cm x 220 cm. H bare orizontale 80cm/120cm. Suprafata de siguranta Lxl: 794 x 394 cm.

Cataratori panouri- Cod: EJPE2

Save

Save

Save

4.Cataratoare combinata – AEJCATC – Echipament pentru catarat realizat din structura metalica, inele de trecere din polietilena si perete de catarat din plastic. Grupa de varsta : 6-12 ani. Dimensiuni: L: 5.8 m x l: 3.7m x H: 2.1 m. Suprafata de siguranta: 9 m x 7 m.

Save

5.Cataratoare Piramida – COD: EJCPIR –  Echipament format din stalp central din teava galvanizata, cu structura pe nivele si trepte din franghie obtinuta din 6 fire rasucite in jurul unui miez de otel. Ochiurile plasei sunt obtinute cu ajutorul unor elemente rotunde din polietilena. Echipamnetul vine dotat cu lanturi si intanzitoare pentru tensionarea franghiei si fixare in beton.Dimensiuni: Baza ø 4 m; H: 3m. Suprafata de siguranta: ø 9 m.

Save

6. Cataratori – Aparat de catarare hexagonal – Cod: EJCHEX –  structura este din lemn impregnat si tratat, format din plasa de catarare, bare pentru catarare si panou cu prize pentru alpinism. Dimensiuni: H=2.2m; Latura: 1,6 m. Suprafata de siguranta: 646 m x 603 m.

Save

7. Punte mobila – Cod: EJPM – Punte mobila realizata din structura metalica, cu sistem de prindere cu insertie metalica pentru franghie si trepte din lemn. Dimensiuni LxlxH: 300x 60x 4 cm. Suprafata de siguranta: 7,5 m x 3,8 m.

Save

Save

Va putem realiza diferite modele de panouri de escalada, cataratori de diferite dimensiuni!
<<< Echipamente de joaca